Dolar 32,4153
Euro 34,6875
Altın 2.428,36
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 19°C

Akın İlhan: Çekmeköy’ün Lideri ve Cumhur İttifakının Güçlü Temsilcisi”

Akın İlhan: Çekmeköy’ün Lideri ve Cumhur İttifakının Güçlü Temsilcisi”
21 Ocak 2024 16:10 | Son Güncellenme: 22 Ocak 2024 14:22
159

HABERMAX. AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Av. Akın İlhan, Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Ahmet Poyraz’ın adaylığının açıklandığı lansman programında katılımcılara hitap etti. İlhan’ın konuşması, başkan adayının hizmet geçmişi, partisinin ve Cumhur İttifakı’nın hedefleri üzerine odaklanarak coşkulu bir konuşma yaparak salondakileri heyecanlandırdı..

AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanlığı, önemli bir etkinlikle Ahmet Poyraz’ın ilçe başkanlığına tekrar aday gösterilmesini duyurdu. Programın sunumunu Tayyip Tuna üstlenirken, salonu dolduran parti mensupları, Poyraz’a gösterdikleri yoğun ilgi ve tezahüratlarla etkinliğe büyük bir coşku kattılar.Bir 7 kişi, kalabalık ve yazı görseli olabilir

Adaylık Lansmanı ve Kahvaltı Programı

Program, kahvaltı eşliğinde gerçekleşti ve başkan adayı Ahmet Poyraz’ın ilçe teşkilatına tanıtılması amacı taşıdı. Tayyip Tuna’nın dikkat çekici sunumu, etkinlik boyunca süren coşkuyu artırdı. Programın açılış konuşmasını İlçe Başkanı Akın İlhan gerçekleştirdi. İlhan, “Yeniden İstanbul, daha güçlü bir Çekmeköy” vizyonu ile partilerini ve Cumhur İttifakı’nı güçlendirmeye yönelik hedefleri paylaştı.ResimSayın katılımcılar, değerli Çekmeköylüler, bugün burada sizlerle, Çekmeköy’ün sevilen isimlerinden Ahmet Poyraz’ın belediye başkan adaylığı lansmanında bir araya gelmiş bulunuyoruz. Öncelikle, selam ve rahmetle başlamak istiyorum; bu topraklarda şehadet mertebesine erişen aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Mekânları cennet olsun, inşallah.

Ak Parti Çekmeköy İlçe Başkanı olarak sizlere sesleniyorum. Bugün, seçimlere doğru hızla ilerlerken, 69 gün gibi kısa bir süre kaldı. Bir aday adayı sürecini hep birlikte yaşadık, birbirinden değerli belediye başkan aday adaylarımız müracaatını yaptı, sahaya çıktılar ve alınlarının teriyle hareketlilik getirdiler. Tabir yerindeyse, sahanın tozunu aldılar ve aday adayları sürecimizi dün itibariyle tamamlamış bulunmaktayız. Bu vesileyle, tüm belediye başkan aday adaylarımıza Cumhur İttifakı adına, Ak Parti adına teşekkür ediyorum.Bir 9 kişi görseli olabilirMalumunuz, dün itibariyle sayın Cumhurbaşkanımız, Çekmeköy’ün kurucu başkanı, şehrin mimarı, belediye başkanımız Ahmet Poyraz’ı bir kez daha ilan etti. Hayırlı ve uğurlu olsun. Bu önemli gün vesilesiyle, daha öncesinde İstanbul 1. Bölge Milletvekili olan saygıdeğer Murat Kurum’u İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak açıkladılar. Murat Kurum başkanımıza da hayırlı ve uğurlu olsun dileklerimizi iletiyorum. Allah mübarek eylesin, rabbim yolunu açık etsin, inşallah.

Çekmeköy Ak Parti İlçe Başkanı olarak belirtmek isterim ki, Murat Kurum başkanımızın şehrin belediye başkanına yakışanını sergileyerek Eyüp Sultan Hazretleri’nin önünde dua alması, ilçe ilçe çalışmalarına başlaması bizleri gururlandırmıştır. Henüz Çekmeköy’e gelmemiş olabilir ama gelir gelmez, sahada birlikte mücadeleye devam edeceğiz. Seçmenimizin teveccühünü kazanarak Çekmeköy’den İstanbul Büyükşehir Belediyesini bir kez daha kazanacağımıza inanıyor, hayırlı uğurlu olsun diyoruz.Bir 6 kişi görseli olabilirBugün burada Çekmeköy ilçesi belediye başkanı adayımızın tanıtım toplantısı için değil, aslında 15 yıldır ilçemize hizmet eden belediye başkanımızı, Çekmeköy seçmeni ve komşularımızın tanıdığı bir lideri bir kez daha ağırlamak için bir araya gelmiş bulunuyoruz. Ahmet Poyraz’ı ilk icraatı olan okul projesine imza atmasıyla tanıdık. Yeni kurulan belediyenin öz sermayesiyle belediye hizmet sarayını kazandırmasıyla tanıdık. Çocuklarımızı ve gençlerimizi eğitime teşvik etmek, ilçeyi bir eğitim vadisi yapma sözünü yerine getirmek onun için çok önemliydi. Gençlerimizin eğitimine katkı sağlamak adına attığı adımlar, geleceğimizi inşa etme noktasında önemli projelerdir.Bir 8 kişi görseli olabilir15 yıldır devam eden hizmetleriyle Ahmet Poyraz, her mahalleye kütüphane kazandırdı. Engelsiz yaşam merkezleri inşa ederek dezavantajlı gruplara el uzattı. Üniversiteyi kazanan gençlere burs imkanı sağlayarak onların eğitim yolculuğuna destek oldu. Her bir mahalledeki çocuklara ve gençlere yönelik hizmetler, onun Çekmeköy halkı tarafından sevilip sayılmasını sağladı.

Çekmeköy’ün 7’den 70’e her kesiminden insan, Ahmet Poyraz’ı sever ve sayar. Belediye başkanı olarak yaptığı hizmetler, yetimlere, öksüzlere, garip gurabaya destek olan bir lider olduğunu gösteriyor. Engelsiz yaşam merkezleriyle engelli vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak, onların ailelerine destek olmak için çaba sarf etti. Ahmet Poyraz, 15 yıldır bu şehrin hizmetkarı olmuş, kurucu mimarı ve belediye başkanı olarak Çekmeköy’ün her kesimi tarafından tanınır ve sevilir.

Bugün burada bir aday tanıtım toplantısı değil, 2024 mahalli idarelerinin Cumhur İttifakı start toplantısı için bir araya geldik. 15 yıllık hizmetin eserlerinin rahatlığıyla, Cumhur İttifakı’nın tabanıyla birlikte, sahada kol kola omuz omuza mücadele etmenin zamanı geldi. Endişelere kapılmadan, ilçede ve büyükşehirde eser üretecek projeler kazandıracağız. Şile yolunu başkaları gibi kapatıp reklam yapmak yerine gerçek projelerle seçmenin karşısına anlımız ak olarak çıkacağız dedi. Resimİstanbul Yolunda Güçlü Adımlar: Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’ın Toplantısı Heyecanla Karşılandı”

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, seçim öncesi heyecanı ve coşkusuyla dolu bir toplantı düzenledi. Seçime 70 gün kala gerçekleştirilen etkinlikte, teşkilat mensupları, AK Parti İlçe Başkanı Akın Ilhan ve MHP İlçe Başkanı Tahsin İnce bir araya geldi. Toplantıda, Çekmeköy’ü Türkiye’nin yüzyılın şehirleri vizyonuna taşıma hedefi ve projeler konuşuldu.

Başkan Ahmet Poyraz, toplantıdaki konuşmasında teşkilat mensuplarına ve destekçilere teşekkür ederek, birlikte hareket ederek Çekmeköy’ü daha ileriye taşama kararlılığını vurguladı. Toplantıya katılan AK Parti İlçe Başkanı Akın Ilhan ve MHP İlçe Başkanı Tahsin İnce’ye de teşekkür eden Poyraz, birlikte çalışarak İstanbul’un geleceğine güçlü bir katkı sağlamayı amaçladıklarını belirtti.

Toplantı, Çekmeköy’ün Türkiye’nin öncü şehirleri arasında yer alması ve seçim sürecine yönelik planlamaların masaya yatırılmasıyla geçti. Başkan Poyraz’ın liderliğindeki ekip, İstanbul’un kaderini değiştirmeyi ve Çekmeköy’ü daha güçlü yarınlara taşımayı hedefliyor. Heyecan ve coşkunun dorukta olduğu bu buluşma, seçim atmosferini başarıyla yansıtıyor.Bir 1 kişi, kalabalık ve yazı görseli olabilir

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.