Dolar 32,3241
Euro 34,8370
Altın 2.389,49
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

Ahmet Poyraz’la yola devam dedi.

Ahmet Poyraz’la yola devam dedi.
8 Mart 2019 21:15
440
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’la yola devam dedi

Cumhurbaşkanı  ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart 2019 Yerel seçimlerinde Çekmeköy’ün Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’la yola devam dedi. 2009 yılında dört beldenin birleşmesiyle oluşan Çekmeköy ilçesinin kurucu belediye başkanı Ahmet Poyraz, “Biz ilçemizi vatandaşlarımızla birlikte kurduk, 10 yıl boyunca birlikte yönettik. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın takdiri ile 3. Dönem için de aday gösterildik. Teveccühlerinden ötürü Cumhurbaşkanımıza; bu yolda beni yalnız bırakmayan, 10 yıldır sırt sırta, omuz omuza, el ele çalıştığımız büyük Çekmeköy aileme çok teşekkür ediyorum,” dedi.

Verdiğimiz Sözleri Tuttuk

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, 2009 yılında halkımızın karşısına projelerimizle çıktığımızda, “ Bu proje kitapçığını atmayın, saklayın. 5 yıl sonra sizin karşınıza çıktığımda açın bakın ve söz verip yapmadığım bir iş varsa bana hesabını sorun,” demiştim. 2014 seçimlerinde vatandaşlarımız söz verdiğimiz projeleri tamamladığımızı ve daha fazlasını yaptığımızı görünce, o seçimlerde oylarımızı katlayarak, ikinci kez belediye başkanı seçildik.   Bu şehre 10 yıl hizmet etme şansı verdiği için Allah’a hamd ediyorum.

 

Dua aldıkça işlerimiz kolaylaştı, projeler bereketlendi

10 yıl önce bu göreve geldiğimizde bir şehrin temellerini attığımızı biliyorduk.  Bu temel ne kadar sağlam olursa, Çekmeköy’ün geleceğinin de o kadar sağlam olacağının bilincindeydik.  Bu nedenle bu şehri planlarken 100 yıl sonrasını düşünerek hareket ettik. Ulaşım, eğitim, sağlık, kültür sanat, alt yapı ve üst yapıda söz verdiğimiz çalışmaları tamamladık. Biz hizmet ettikçe vatandaşlarımızın duasını aldık ve işlerimiz kolaylaştı, çalışmalarımız bereketlendi.  İşin başında yapmazlar dedikleri şeyleri yaptık, hatta ilk zamanlar bizim bile hayal etmediğimiz işleri zaman içinde projelendirerek hayata geçirdik.

 

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.