Dolar 32,2085
Euro 34,7398
Altın 2.433,35
BİST 10.171,67
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Sal 18°C
Çar 19°C
Per 20°C
Cum 22°C

“Aday Adaylığı Tartışması: Veli Arslan’ın Sancaktepe’deki Yankıları”

“Aday Adaylığı Tartışması: Veli Arslan’ın Sancaktepe’deki Yankıları”
28 Kasım 2023 10:29 | Son Güncellenme: 28 Kasım 2023 12:42
355

HABERMAX.Ataşehirli iş adamı Veli Arslan’ın, Sancaktepe’de aday adaylığını açıklamasının ardından, bölgedeki gelişmeler ve halkın tepkileri merak konusu oldu. Veli Arslan’ın vaat ettiği kahvaltı programı ve sözlerine rağmen geçen günlerde herhangi bir resmi açıklama gelmemesi, Sancaktepe sakinlerinde bir dizi soru işareti yarattı.

Sancaktepe’nin nabzını bilmeyen ve bölgedeki sosyal etkinliklere katılmamış bir ismin aday adaylığı, halk arasında çeşitli eleştirilere yol açtı. Özellikle Keçeci Köyü nüfusuna kayıtlı olduğu belirtilen Veli Arslan’ın, bölge halkı tarafından tanınmadığı ve içlerine pek giremediği şeklindeki yorumlar, aday adaylığı sürecini sorgulamaya sevk etti.

Sancaktepe sakinlerinden alınan görüşlerde, Veli Arslan’ın daha önce bölgede herhangi bir etkinlikte görülmemesi, cenaze, düğün gibi sosyal aktivitelerde bulunmaması, ve sadece maddi gücü nedeniyle aday olmasının eleştirildiği göze çarpıyor. Keçeci köyü kökenli olmasına rağmen bölgede yeterince tanınmayan bir ismin, Sancaktepe’nin temsilcisi olmasına karşı çıkıldığı belirtiliyor.

Veli Arslan’ın aday adaylığı süreci ve bu süreçte ortaya çıkan tartışmalar, AK Parti içindeki dinamiklere ve Sancaktepe’nin siyasi geleceğine dair önemli bir gündemi beraberinde getiriyor. Detaylı haberimizde, gelişmeleri takip edip Sancaktepe sakinlerinin nabzını tutmaya devam edeceğiz.

“Veli Arslan’ın Sancaktepe’deki İlgi Eksikliği Halk Arasında Tepki Çekiyor”

Sancaktepe’yi temsil eden Ak Parti’den Milletvekili Aday adayı olan Veli Arslan, genel seçimlerde Ataşehir’i tercih ederek Sancaktepe’yi ihmal ettiği gerekçesiyle ilçe halkının tepkisiyle karşı karşıya. Arslan’ın, seçim bölgesi olan Ataşehir’de çadırını kurup Sancaktepe’yi ziyaret etmemesi ve yaklaşık 9 aydır 4 katlı çalışma ofisini kullanmaması, ilçe sakinlerinde rahatsızlık yaratmış durumda.

Açıklama: Veli Arslan’ın Seçim Stratejisi Tartışma Yaratıyor: Ataşehir’i mi, Sancaktepe’yi mi?

Genel seçimlerde en çok Ataşehir’ne odaklanan Milletvekili Veli aday adayı Arslan’ın, Sancaktepe’deki ofisini kullanmama ve bölgeye gereken ilgiyi göstermeme durumu, ilçe halkının tepkisine neden oluyor. Arslan’ın, seçim bölgesi olarak belirlediği Ataşehir’e verdiği önceliğin, Sancaktepe’yi yüz üstü bıraktığı düşünülüyor.

Sancaktepe’deki çeşitli sosyal medya platformlarında ve mahalle toplantılarında dile getirilen bu tepkiler, Arslan’ın Sancaktepe’ye yönelik sorumluluklarına daha fazla odaklanması talebini içeriyor. İlçe sakinleri, seçildikleri bölgeye daha fazla zaman ve enerji harcanması gerektiği görüşünde.

Ataşehirli Veli Arslan’ın Sancaktepe’deki Ofisi Tartışma Yaratıyor

Veli Arslan’ın Sancaktepe’deki 4 katlı çalışma ofisini kullanmama ve ilçeye gereken önemi vermemesi, genel seçim atmosferinde ilginç bir gelişme olarak değerlendiriliyor. Bu durumun seçmen nezdinde nasıl bir etki yaratacağı ve Arslan’ın bu tepkilere nasıl bir yanıt vereceği merakla bekleniyor.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.