Dolar 32,3786
Euro 34,6919
Altın 2.429,25
BİST 10.001,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 15°C
Çar 18°C
Per 19°C
Cum 18°C

6 ileti dizisinden 4. TÜRKİYE’DE İLK… OKULA DÖNÜŞ KARNAVALI

6 ileti dizisinden 4. TÜRKİYE’DE İLK… OKULA DÖNÜŞ KARNAVALI
1 Eylül 2023 12:18
65

HABERMAX. Türkiye’de ilki gerçekleşecek Okula Dönüş Karnavalı’nda alışveriş keyfinin yanı sıra eğlence karnavalı ile de hem çocuklar hem aileler okula dönüş yolculuğunu eğlenceli bir karnavalla kutlayacak.

Kırtasiyeden oyuncağa, tekstile kadar okula yönelik her türlü alışverişin yapılacağı stantlar, Zorlu AVM açık alan içerisinde tam 9 gün boyunca ücretsiz olarak gezilebilecek. Ünlü markaların yanı sıra, çocukların en sevdiği butik üreticilerin de yer alacağı stantlarda okul alışverişi eğlenceli bir şova dönüşecek.

Karnavalın son iki gününde Zorlu AVM Açık Alan’da düzenlenecek konserler, atölyeler ve gösteriler ile eğlence tavan yapacak. Sürpriz sanatçıların vereceği konserler, eğlenceli ve öğretici sanat, bilim ve gastronomi atölyeleri, çocukların aileleri ile birlikte vakit geçirebileceği etkinlikler, deneyim alanları, sahne performansları ve çok daha fazlası 9-17 Eylül’de Zorlu AVM Açık Alan’da ücretsiz olacak.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.