Dolar 32,4010
Euro 34,8095
Altın 2.397,64
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
19°C
Hafif Yağmurlu
Cum 16°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

6 Bin Tablet/Bilgisayar ve 6 Bin Kırtasiye Kampanyası Başladı

6 Bin Tablet/Bilgisayar ve 6 Bin Kırtasiye Kampanyası Başladı
5 Ekim 2020 19:53
2.256

AHA.Vali Dr. Ozan Balcı, Tokat merkez ve ilçelerde görev yapan basın mensuplarıyla video konferans yöntemiyle Valilik Toplantı Salonunda bir araya geldi.
Vali Dr. Ozan Balcı, ihtiyaç sahibi vatandaşların çocuklarının uzaktan eğitimine yönelik olarak internetiyle birlikte 6 Bin Tablet/Bilgisayar ve 6 Bin Kırtasiye Seti Kampanyası başlatıldığını söyledi.

Valiliğimiz koordinesinde Tokat Belediyesi, İl Özel İdaresi, İlçe Kaymakamlıkları ve Belediye Başkanlıklarının katkıları ile 6 Bin Tablet/Bilgisayar ve 6 Kırtasiye Seti kampanyasının alım sürecinin başladığını belirten Vali Dr. Ozan Balcı, bu sayının Tokat Kültür Sanat ve Eğitim Vakfı’nın TR49 0001 5001 5800 7310 1198 50 no.lu hesabına hayırsever vatandaşların sağlayacağı katkılar ile 10 bine çıkarılmasının hedeflendiğini söyledi.
İhtiyaç sahibi vatandaşların çocuklarının sahipsiz olmadığını kaydeden Vali Dr. Ozan Balcı, “Onların uzaktan eğitimine destek vermekistiyoruz.Çocuklarımızın, ihtiyaç sahibi ailelerimizin derdiyle dertleniyoruz. Okullar açılıncaya kadar çocuklarımızın eğitimden uzak kalmaması lazım.İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızın çocuklarının yanındayız.Tabletleri en kısa zamanda temin edeceğiz.” dedi.

COVİD-19’la Mücadelemiz Başarıyla Devam Ediyor
Tokat’taKoronavirüsle mücadelenin başarıyla devam ettiğini ifade eden Vali Dr. Ozan Balcı,“Bu mücadeleyi yürüten tüm sağlık ekiplerimize teşekkür ediyoruz. Sahayı sahipsiz bırakmıyoruz. Bütün devlet gücüyle bu işin denetiminde, rehberlik hizmetinde yanındayız. Tokat olarak da iyi gidiyoruz. Mücadeleyi çok önemsememiz lazım. Bir kişinin canı da bin kişinin canı da bizim için önemli. Toplumda birlikte yaşıyoruz, toplumsal sorumluluk gereği dikkatli olmalıyız. Maske, mesafe ve hijyene dikkat etmemiz lazım. El birliğiyle okulları açmamız lazım. Toplumsal sorumluluk gereği millet ve memleket adına daha da dikkat etmemiz lazım.” diye konuştu.

Mecburi Karantina Uyguluyoruz
Evde izolasyonda ve takipte olan hastaların evlerinden uzaklaşması durumunda mecburi izolasyon uygulamasının devam ettiğini belirten Vali Dr. Ozan Balcı, Tokatlı vatandaşların kurallara uyduğunu, ancak uymayanların KYK yurtlarında mecburi karantinaya alınacağını söyledi.
Tokat’ta eğitim, kültür, sanat, sağlık, tarım, spor, iletişim, ulaşım, enerji adına çok güzel projelerin yürütüldüğünün altını çizen Vali Dr. Ozan Balcı, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
Haber:Gülay KARTAL
Foto:M.Sefa ŞEKER
Paylaşın:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.