Dolar 34,2604
Euro 37,1323
Altın 3.014,44
BİST 8.769,76
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
20°C
Parçalı Bulutlu
Çar 19°C
Per 18°C
Cum 19°C
Cts 20°C

1923 Müzikali ile Cumhuriyet’in Heyecanını Yeniden Yaşayın!

1923 Müzikali ile Cumhuriyet’in Heyecanını Yeniden Yaşayın!
9 Mayıs 2024 09:23
166

HABERMAX. Cumhuriyet’in kuruluşunu 200 kişilik dev bir ekiple, sahnede ve sahne arkasında en son teknolojinin kullanıldığı multimedya öğeler, dans ve müzikle anlatan “1923” Müzikali, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda Zorlu PSM’de sahnede olacak!

Bu anlamlı günde sezonun da kapanışını gerçekleştirecek olan “1923” Müzikali’nin matine ve suare özel gösterimleri için sınırlı sayıda bilet satışta!

Zorlu Holding ve Grup şirketlerinin katkılarıyla Çolpan İlhan & Sadri Alışık Tiyatrosu, Piu Entertainment ve Zorlu PSM ortak yapımı olan 1923, Zorlu PSM’de sahnelenmeye devam ediyor. Başrollerinde Kerem Alışık, Özge Özder ve Ece Dizdar’ın ve genç tiyatro oyuncuları Elif Gülalp, Ülkü Hilal Çiftçi, Metin Boray Dikenelli ve Ozan Persentili’nin yer aldığı 1923, 18 aylık bir hazırlık süreci sonunda sahneye taşındı. Göz alıcı dekor ve multimedya tasarımıyla sanatseverlerle buluşan “1923”, Atatürk’ün Samsun’a ayak bastığı 19 Mayıs’ı anlatan etkileyici bir prodüksiyon.

25. Afife Tiyatro Ödülleri’nde Haldun Dormen Özel Ödülü ve 48. İsmet Kuntay Tiyatro Ödülleri’nde En İyi Yapım ödülüne layık görülen 1923 Müzikali’nde yerli ve yabancı tiyatro dünyasının en önemli isimleri bir araya geliyor.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’na özel matine ve suare biletleri passo.com.tr, biletix.com, biletinial.com ve bubilet.com.tr’de satışta.

19 Mayıs

  • Kapı Açılış: 14.30 – 18.30
  • 1923: 15.30 – 19.30

Zorlu Performans Sanatları Merkezi

Zorlu PSM, 11 yıldır ilham verici sanat deneyimlerini sanatseverlerle paylaşıyor. 11. sezonunda da “Dünyan Değişsin” mottosuyla seslenen ve kültür-sanat ve eğlence hayatının buluşma noktası olan Zorlu PSM, yeni sezonda da sürprizler sunmaya devam ediyor.

Bugüne kadar 6 milyondan fazla sanatseveri ağırlayan Zorlu PSM, Türkiye’deki kültür sanat faaliyetlerine yön veriyor. Dünyaca ünlü müzikallerden, dünya çapındaki müzisyenlere, büyük prodüksiyonlu tiyatrolardan, kendi yapımlarına kadar uzanan nitelikli performansları sanatseverlerle buluşturan Zorlu PSM, dünya standartlarındaki çok amaçlı sanat merkezi tasarımıyla global bir sahne olma vizyonunu taşıyor.

Yenilikçi, dinamik, güncel, güvenilir, eğlenceli, çok sesli, kapsayıcı, iddialı, sıra dışı yapısıyla performans sanatları merkezi olmanın ötesine geçerek kültür sanat sektörünün gelişimine katkı sağlayan Zorlu PSM, çatısı altındaki 7 farklı mekanda benzersiz bir kültür-sanat deneyimi sunmaya devam ediyor.

1923 Müzikali’ni kaçırmayın ve Cumhuriyet’in heyecanını yeniden yaşayın!

Paylaşın:
Habermax'ta Tarafsız ve Şeffaf Habercilik Habermax olarak, habercilik anlayışımızın temelinde objektiflik, tarafsızlık ve şeffaflık yer alıyor. İnternet sitemizde, hakaret içermediği sürece her görüşe saygı göstererek, farklı bakış açılarına yer vermeye özen gösteriyoruz. Siyasi haberlerde sağ-sol ayrımı yapmaksızın, toplumun her kesimine hitap eden ve doğru bilgilendirmeyi amaçlayan içerikler sunuyoruz. Güncel ve doğru habere ulaşmanın önemine inanan Habermax, okuyucularının güvenini kazanmayı ve korumayı hedeflemektedir. Siz de güvenilir ve tarafsız haberlere ulaşmak için bizi takip etmeye devam edin.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.