Dolar 32,1860
Euro 34,9695
Altın 2.502,15
BİST 10.895,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 23°C
Cum 23°C
Cts 22°C
Paz 22°C

Zile’deki Tehlikeli Merdivenler Mahalle Sakinlerini Endişelendiriyor

Zile’deki Tehlikeli Merdivenler Mahalle Sakinlerini Endişelendiriyor
27 Eylül 2023 12:45 | Son Güncellenme: 29 Eylül 2023 08:36
176

HABERMAX.Zile şehrinde bulunan bir mahalledeki yaşlı ve bakımı ihmal edilmiş merdiven basamakları, çocukların ve yaşlıların korkulu rüyası haline geldi. Sokak üzerindeki merdivenler, dikkatsizlik sonucu tehlikeli bir duruma yol açabilecek boşluklarla dolu.

Özellikle çocuklar ve hamile kadınlar tarafından sıkça kullanılan bu güzergah, Zile Kaymakamlığı ve elektrik kurumu arasındaki kesişim noktasında bulunuyor. Bu nedenle, mahalle sakinleri bu sorunun bir an önce çözülmesini talep ediyor.

Mahalle sakinlerinden biri, “Bu merdivenlerde yürümek gerçekten korkutucu. Birçok kez neredeyse düştüm. Çocuklarımız ve hamile kadınlar da bu yolu sıkça kullanıyor. Bir kaza yaşanmadan yetkililerin bu soruna çözüm bulmasını istiyoruz” dedi.

Zile Belediyesi yetkilileri, bu endişeleri dikkate alarak sorunun çözümü için çalışma başlatacaklarını belirtti. Yakın gelecekte, mahalle sakinlerinin güvende olabileceği sağlam bir merdiven yapımı veya onarımının gerçekleşmesi bekleniyor.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.