Dolar 32,3813
Euro 34,5940
Altın 2.389,98
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Çar 17°C
Per 18°C
Cum 17°C
Cts 19°C

Zile’de CHP Heyeti: “Zile ve Tokat için Daha Güzel Bir Gelecek Hep Birlikte”

Zile’de CHP Heyeti: “Zile ve Tokat için Daha Güzel Bir Gelecek Hep Birlikte”
27 Ocak 2024 19:35 | Son Güncellenme: 28 Ocak 2024 19:15
165

HABERMAX: Zile’de CHP Heyeti Ziyarette Bulundu
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Milletvekili ve Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın ve CHP Parti Meclisi Üyesi Nazan Güneysu, 27 Ocak 2024 Cumartesi günü Zile’yi ziyaret etti.

Zile İlçe Başkanlığı’nda gerçekleştirilen ziyarette Günaydın ve Güneysu’ya, İlçe Başkanı Ali Bozdemir, Belediye Başkanı Şükrü Sargın, kadın ve gençlik kolları başkanları ve belediye meclis üyeleri eşlik etti.

Ziyarette Zile’nin ve Tokat’ın güncel durumu ele alındı. Bölgenin sorunları ve çözüm önerileri üzerine görüşmeler yapıldı. Ayrıca, yaklaşan seçimler için CHP’nin Zile’deki çalışmaları da değerlendirildi.

Gökhan Günaydın, yaptığı konuşmada Zile’ye ve Tokat’a her zaman önem verdiğini ve bölgenin kalkınması için elinden gelen desteği vermeye hazır olduğunu söyledi. Günaydın, CHP’nin Zile’de güçlü bir şekilde temsil edildiğini ve önümüzdeki seçimlerde daha da büyük başarılara imza atacağına inandığını belirtti.Nazan Güneysu ise CHP’nin Zile’de ve Tokat’ta varlığını güçlendirmek için önemli bir adım attığını ve bu ziyaretin de bunun bir göstergesi olduğunu söyledi. Güneysu, CHP’nin Zile’nin ve Tokat’ın sorunlarını çözmek için elinden gelen her şeyi yapacağını ifade etti.

Zile İlçe Başkanı Ali Bozdemir ise Gökhan Günaydın ve Nazan Güneysu’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Bozdemir, CHP’nin Zile’de her geçen gün daha da güçlendiğini ve halk tarafından teveccüh gördüğünü söyledi.

Gökhan Günaydın ve Nazan Güneysu’nun Zile’ye ziyareti, CHP’nin bölgeye verdiği önemi göstermesi açısından önemlidir. Ziyaret, CHP’nin Zile’deki tabanını güçlendirmeye ve önümüzdeki seçimlerde daha fazla oy alma hedefine katkıda bulunacaktır.

Gökhan Günaydın ve Nazan Güneysu’nun Zile ziyareti, CHP’nin Zile’de ve Tokat’ta varlığını güçlendirmek için önemli bir adımdır. Ziyaret, bölgedeki partilileri motive etmiş ve önümüzdeki seçimlerde daha büyük başarılara imza atma umudunu artırmıştır.
Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.