Dolar 32,5247
Euro 34,9024
Altın 2.442,33
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 16°C
Çar 18°C
Per 18°C

ZİLE’DE 25 YILLIK CHP ÖZLEMİ ŞÜKRÜ SARGIN İLE SON BULDU

ZİLE’DE 25 YILLIK CHP ÖZLEMİ ŞÜKRÜ SARGIN İLE SON BULDU
5 Nisan 2019 00:23 | Son Güncellenme: 23 Ağustos 2021 20:55
1.261

AHA.Tokat’ın ilçelerinden çıkan tek CHP’li Belediye Başkanı Şükrü Sargın başlattığı güzel kampanyasıyla zorlu geçen seçimi, eski Belediye Başkanı Lütfi Vidinli’den alarak büyük bir başarıya imza attı ve Zile’nin yeni başkanı oldu. Seçimlere bir hafta kala Zile AK Parti İlçe Başkanlığı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu getirterek büyük miting yapmıştı ancak Zile seçmeni kimseye fırsat vermeyerek oyunu Cumhuriyet Halk Partisi’nden yana kullanarak 25 yıllık hasrete son verdi.

Taze çiçeği burnundaki Belediye Başkanı Şükrü Sargın yaptığı ilginç kampanyalarla seçimi büyük bir zaferle kazanarak 25 yıl aradan sonra Zile’ye baharı getirdi.

Zile Belediye Başkanı Şükrü Sargın karşısındaki adayın güçlü olmasına rağmen tüm dengeleri alt üst ederek seçimlerden galip çıktı. Cumhuriyet Halk Partisi ilçe Başkanı Ali Rıza Bozdemir de Zile’nin köylerini karış karış gezerek halkın gönlüne girdi. Tüm Zile halkını kendisine hayran bıraktıran Bozdemir yıllardır hasreti çekilen belediye başkanlığını Zile’ye kazandırdı.

Tokat’ın tek Cumhuriyet Halk Partili Zile Belediyesini partililere kazandıran Sargın, yapılan haberlerde güçsüz diye gösterilse de ilçe halkı yapılan bu asılsız haberlere kulak asmayarak yenilikçi, dinamik ve gerçek partili olan Sargın’ı büyük bir farkla başkan yaptı. Unutmamak lazım eczacı teknisyeni olan yıllardır Zile’de esnaflık yapan çevresinde sayılan, sevilen CHP İlçe Başkanı Ali Rıza Bozdemir’in katkıları büyüktü. Bugün mazbatasını almak üzere ilçe seçim kuruluna giden Başkan Sargın, partililer ile birlikte mazbatasını alarak göreve başladı.

Taze Belediye Başkanı Şükrü Sargın’a biz de habermax.net ailesi olarak  başarılar diliyoruz.31 Mart yerel seçimlerinde CHP’den Zile Belediye Başkanlığı’nı kazanan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Sargın, İlçe Seçim Kurulu’ndan mazbatasını aldıktan sonra Belediye Başkanı Lütfi Vidinel’den görevi devraldı.Belediye Başkanı Şükrü Sargın, “Bana oy veren, vermeyen herkesin başkanı olacağıma buradan söz veriyorum. Şeffaf bir yöneticilik yapacağız. Bu göreve talip olurken benim için en önemli konu vebal konusuydu. Bu nedenle bu konuda hassas olacağımın da sözünü veriyorum. Bizi bazı terör örgütleriyle aynı kefeye koyanlara karşı Türk bayrağımızı havaya kaldıralım. Vatandaşımıza yaşanabilir bir şehir oluşturabilmek için hep birlikte çalışacağız” dedi.

ESKİ BAŞKAN VİDİNEL DOSYA SUNDU

İki dönem Belediye. Başkanlığı yapan ve bu dönem aday olmayan Lütfi Vidinel ise, belediyenin 5 milyon TL borcu olduğunu ifade ederek, “Belediyemize ait tüm güncel bilgilerin bulunduğu bu dosyayı size takdim ediyor, görevinizde başarılar diliyorum” diye konuştu.

Taner YEŞİLSU / TOKAT

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.