Dolar 32,5151
Euro 34,8172
Altın 2.438,97
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 15°C
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 16°C

Zile Dernekler Federasyonun’dan Ayşegül hemşire için taziye mesaji

Zile Dernekler Federasyonun’dan Ayşegül hemşire için taziye mesaji
6 Haziran 2020 13:25 | Son Güncellenme: 6 Haziran 2020 13:51
921

VEFAT/ BAŞ SAGLIĞI

AHA.Geçtiğimiz Günlerde Maltepe’de İşlenen, cinayet sonrası Zile Dernekler Federasyonu bir taziye mesajı yayınladı mesajında ”Tokat’ın Zile ilçesi nufusuna kayıtlı Ayşegül hemsire için hem kadın cinayetleri hemde hemşehlerri olan Ayşegül Aktürk için kınama ve ailesine başsağlığı diledi.

Zile Dernekler Federasyonu mesajında Kadın cinayetleri maalesef durmuyor. İstanbul Maltepe’de 22 yaşındaki bir kişi, 36 yaşındaki iki çocuk annesi Tokat Zileli Hemşehrimiz Ayşegül Aktürk hunharca bir cinayete kurban gitti.

İstanbul’un Maltepe ilçesinde yaşayan, eşinden boşanmış ve iki çocuk annesi 36 yaşındaki Ayşegül Aktürk, sabah işe gitmek için evinden çıktığında 22 yaşındaki komşusu Muharrem E. tarafından yolu kesildi. Bir hastanede idari bölümde çalışan Ayşegül Aktürk’le aynı mahallede oturan ve kendisine ilgi duyan, ancak karşılık alamayan Muharrem E. bıçakla Aktürk’ün yolunu kesti. Çıkan tartışma sonucunda Muharrem E., Ayşegül Aktürk’e bıçakla saldırdı. Muharrem E.’nin bıçaklı saldırısı sonucunda kanlar içinde yere yığılan Ayşegül Aktürk, ağır yaralandı. Olayın sesini duyan Muharrem E.’nin iki kardeşi, aşağı inerek saldırganla Ayşegül Aktürk’ün arasına girmek istedi ancak onlar da bıçakla yaralandı. Muharrem E. daha sonra bıçakla kendini de ağır bir şekilde yaraladı. Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Aktürk, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Bu ve bunun gibi cinayetleri şiddetle kınıyor bu tür olayların olmamı dileğimizle merhuma Allah’tan rahomer tüm sevenlerine ve HEMŞEHRİLERİMİZE baş sağlığı diliyoruz..

Tokat-zile Dernekler Federasyonu Yönetim Kurulu.

Bizde hemşehrimiz olan Ayşegül Aktürk’ün ailesine www.ensonhaber34.com ve habermax.net ailesi olarak İmtiyaz Sahibi Cansu Acar adına merhumeye Allah’tan rahmet kederli ailesine başsağlığı dileriz. 

Paylaşın:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.