Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C
Per 16°C

“Zile Belediye Başkanı Şükrü Sargın’dan Seçim Öncesi Halka Duyarlı Mesaj: ‘Zile’ye Hizmet Odaklı Bir Gelecek İçin Birlikte Mücadele Edelim'”

“Zile Belediye Başkanı Şükrü Sargın’dan Seçim Öncesi Halka Duyarlı Mesaj: ‘Zile’ye Hizmet Odaklı Bir Gelecek İçin Birlikte Mücadele Edelim'”
15 Mart 2024 21:17
237

HABERMAX .Zile Belediye Başkanı Şükrü Sargın, seçim öncesi Zile halkına seslendi. Başkan Sargın’ın mesajı, belediyenin son dönemde yaşadığı ekonomik zorlukları ve bu zorlukları aşma sürecini içeriyor. Belediyenin mali disiplinle borçlarını ödeyip yeni yatırımlar yapma noktasında geldiğini vurgulayan Sargın, Zile’nin ekonomik durumunda sağlanan iyileşmeye işaret etti.

Sargın, mesajında halka sakin ve dostane bir seçim süreci temennisinde bulundu ve aşırı propaganda yerine hizmet odaklı bir yaklaşım benimsediklerini ifade etti. Aday oldukları süreçte halkın desteğine ihtiyaç duyduklarını belirten Başkan, Zile’nin geleceği için halkla el ele mücadele edeceklerini söyledi.

Başkan Sargın, belediyenin yaşadığı zorlukları ve bu zorlukları aşma sürecini detaylandırarak, Zileli hemşerilerine teşekkür etti. Özellikle belediyenin ekonomik sıkıntılarını aşmak için gösterdikleri dayanışma ve destek için teşekkür eden Sargın, Zile’nin geleceği için umutlu olduğunu dile getirdi.

Seçim sürecinin sağlıklı ve mutlu geçmesini dileyen Başkan Sargın, doğrunun yanında olması temennisinde bulundu. Zile halkı da, Başkan Sargın’ın mesajını olumlu bir şekilde karşılayarak, belediyenin hizmetlerine olan güvenlerini dile getirdiler. Sargın’ın çağrısına uyarak, seçim sürecinin huzurlu ve adil bir ortamda geçmesi için ellerinden gelen desteği vereceklerini belirttiler.

Başkan Şükrü Sargın’ın bu mesajıyla, Zile’de seçim öncesinde sakinlik ve hizmet odaklı bir atmosferin ön plana çıktığı görülüyor. Halkın belediyenin ekonomik iyileşme sürecine destek verdiği ve başkanlarının bu süreçteki liderliğine güvendikleri anlaşılıyor. Seçim sürecinin sonuçları ise, Zile’nin geleceği açısından büyük önem taşıyor.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.