Dolar 32,5187
Euro 34,9082
Altın 2.431,46
BİST 9.813,35
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

Zeydan Karalar’a Adana’da miting gibi karşılama il ayaklandı!

Zeydan Karalar’a Adana’da miting gibi karşılama il ayaklandı!
20 Aralık 2018 14:15 | Son Güncellenme: 20 Aralık 2018 14:23
585

AHA.CHP’nin Adana Buyuksehir Belediye Baskan Adayı Zeydan Karalar için Seyhan Belediyesi önünde karşılama töreni düzenlendi.Görüntünün olası içeriği: 11 kişi

GERÇEK GÜNDEM CHP’nin Adana Buyuksehir Belediye Baskan Adayı Zeydan Karalar için Seyhan Belediyesi önünde karşılama töreni düzenlendi. Mitinge dönüşen karşılamada Zeydan Karalar “Adana’yı kazanacağız” dedi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından konuşmalara geçildi. Kutlamaya CHP’nin ilçelerde gösterdiği belediye başkan adayları da katılarak destek verdi. Karşılamaya binlerce Adanalı katıldı.

CHP Adana İl Başkanı Emrah Koza, “Bugün burada sizlerle onbinlerle, sayın Zeydan Karalar’la yaşanabilir bir Adana’yı gerçekleştireceğimize inancım sonsuz. 1 Nisan’da Adana’da hep birlikte yeni bir yönetimi hayata geçireceğiz. Size söz veriyorum Adana Büyükşehir’i mutlaka kazanacağız” diye konuştu.

İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu ise “Zeydan beyi bugün ilan ediyoruz. Zeydan bey sadece CHP’nin değil İYİ Parti’nin de adayıdır. Tüm teşkilatımızla birlikte, 160 bin seçmenimizle Zeydan beyin yanındayız, yanındayız, yanındayız efendim” diye konuştu. “Merah hanımın selamlarını getirdim” diyen  Boyvadaoğlu “Adana’yı mutlaka kazanacağız” dedi.

CHP Adana milletvekillerinin konuşmasının ardından Zeydan Karalar kendisini bekleyen Adanalılara seslendi.Zeydan Karalar'a Adana'da miting gibi karşılamaZEYDAN KARALAR: TARİHİ BİR KARŞILAMA

Karalar’ın konuşmasından satırbaşları şöyle;

Herhalde tarihte böyle bir aday karşılaması pek olmadı. Bu gerçekten Adana’nın bir hasreti, bu Adana’nın önemli bir özelliği. Çok değerli İYİ Parti İl Başkanımız dedi ki “Bizim de adayımız”. Sayın Akşener’e de il başkanımıza da teşekkür ediyorum. Görüyorum ki ben bütün Adana’nın adayıyım.

Ben biliyorsunuz tipik bir Adanalıyım. Adana’yı da çok seviyorum. Adana’lı çalışana destek verir. Yüreğine bakar, yiğit olmasına bakar onun için biz dedik ki bundan sonra partici değil harbici başkan olacağız. Biz zaten partici başkanlık yapmadık, şimdi bu hizmeti bütün Adana’ya yayacağız.

Bizim işimiz siyaset olmayacak, bizim işimiz hizmet olacak. İstanbul’da değerli bir ekip ile çalışacağız. Projelerimizi belirleyeceğiz. İlk 5 ayda belediyeyi işçinin maaşını zamanında öder hale getireceğiz. İkincisi de elbette büyükşehir belediyesi bütçesini büyüteceğiz. Seyhan nehrini dünya turizm merkezi yapacağız.

Sevgili muhtarlarım, hepiniz hoşgeldiniz. Seyhanlı muhtarlarım benim çalışma biçimimi bilir inan en çok siz rahat edeceksiniz.

STK’lar rahat edecek, onları kira derdinden kurtaracağız.

Eğer şartlar böyle kalırsa, ben kademeli olarak suyu yüzde 30 aşağı çekeceğim. Büyükşehir Belediye Bütçesi’ni görmeden atmak doğru olmaz. Biz hesap adamıyız rakamlarla konuşuruz ama dediğimi de yaparım bilirsiniz.

Biliyorsunuz adaylık sürecinde Seyhanlı ikiye bölündü. Bir bölümü dedi ki “Bizi bırakma” ya bir yere gittiğim yok size daha iyi hizmet verme olanağı bulacağımız için gidiyoruz. Biliyorsunuz en çok Seyhanlıya görev düşüyor. Çünkü daha büyük imkanla daha büyük hizmet gelecek. Her yere ayırmadan hizmet vermeye devam edeceğiz. Şimdi hepimiz el ele vereceğiz bütün Adana’ya Seyhan’da verdiğimiz hizmeti vereceğiz.

Biz borçlu bir belediye devraldık. Borcumuzu ödedik, 5 yıla değil 25 yıla sığmayacak hizmetler yaptık. Halk Kart’ı bütün Adana’ya yayacağız.

Başarılı bir belediye nasıl olduk, bütün çalışanlarımız bize inandı, çalıştı. Ben bütün çalışanlarıma çok teşekkür ediyorum.

ANKETLERDE BİRİNCİYİZ

Bütün anketlerde birinci çıkıyoruz. Biliyorsunuz ne yazık ki her seçimde bir filmler oluyor. Oylarımıza sahip çıkamıyoruz. Özellikle dağ köylerimizdeki seçmenlerimize sesleniyorum oylarımıza sahip çıkalım. Ben bütün köyleri ziyaret edeceğim. Oy kullanmak önemli bir vatandaşlık görevidir ama biz de sizin oylarınıza sahip çıkacağız, o da bizim boynumuzun borcudur.ZEYDAN KARALAR:KİMDİR

1958’de Adana’da doğdu. İlkokul, ortaokul, liseyi Adana’da okudu. 1977 yılında Demokratik Sol Yüksek Öğrenim Derneğini kurdu ve yönetim kurulu başkanlığını yaptı. 1977-1980 yılları arasında CHP İl Gençlik Kolları Saymanlığı ve Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı yaptı.

1980 yılında Çukurova Üniversitesi Makine Mühendisliği’nden mezun oldu. 1981’de, 23 yaşında Makina Mühendisleri Odası Başkanlığı’na seçilerek Türkiye’nin en genç oda başkanı unvanını elde etti; 2 yıl bölge başkanlığı ve üst kurul (TMMOB) delegeliği yaptı.

1979-1985 yılları arasında Çukobirlik’te İplik İşletme Şefi olarak çalıştı. 1985-1991 yılları arasında Alman AEG ETİ Endüstri A.Ş’de Müşteri Hizmetleri Yöneticiliği yaptı. 1991-1996 yılları arasında Çukobirlik İplik Dokuma Fabrika Müdürü ve Teknik Genel Müdür Yardımcılığı görevlerinde bulundu.

1996-2007 yılları arasında Okan Tekstil A.Ş’de Genel Müdürlük yaptı. Kazakistan’da Okan-Antriko Entegre Tekstil Fabrikasını da kurdu ve Genel Müdürlüğü’nü yaptı. 2005 yılında kendi şirketi A-TEKS Mühendislik’i kurdu. 2008 yılında ise ikinci şirketi Başkent Pres’i kurdu. Şirketteki yönetimini sürdürürken siyasete de ara vermedi.7 Temmuz 2010’da CHP Adana İl Başkanlğı’na atandı. Referandum çalışmalarını yürüttü. 23 Ocak 2011’de İl Kongresini de kazanarak bu göreve Genel Seçimler sürecinde de devam etti. Zeydan Karalar halen ADSİAD üyeliğini , MMO üyeliğini ve A-TEKS Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı sürdürmektedir. Eşi Nuray Karalar Fen ve Teknoloji Öğretmeni, kızı tıp doktoru, iki oğlu mühendistir. Arapça ve Almanca bilmektedir.

KAYNAK-GERÇEK GÜNDEM

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.