Dolar 32,5150
Euro 34,9633
Altın 2.430,04
BİST 9.800,37
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

ZEYBEK BAŞKAN VEFA ÖZEL EĞİTİM MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ

ZEYBEK BAŞKAN VEFA ÖZEL EĞİTİM MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ
13 Aralık 2021 18:05
199

HABERMAX.Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Vefa Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinde eğitim alan engelli çocukları ziyaret etti. Afyonkarahisar’da engelli çocukların gelişimi için çalışan eğitim kurumunu ziyaret eden Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, kurum yöneticileri ve öğretmenler tarafından karşılandı.

Kurum yöneticisi Mustafa Aladaş’tan çalışmaları hakkında bilgiler alan Başkan Zeybek, belediye olarak her zaman engelli bireylerin yanlarında olduklarını hatırlattı. Her insanın birer potansiyel engelli olduğuna dikkat çeken Başkanımız Zeybek, kurumdaki öğretmenlerle de bir araya gelerek sohbet etti. Öğretmenliğin kutsal bir meslek olduğunu ifade eden Zeybek, “Özellikle engelli çocuklarımızın eğitimde görev alan öğretmenlerimizi kutluyorum. Bu çocuklarımızın topluma kazandırılması için büyük çaba harcıyorlar” dedi.

“ÇOCUKLARIMIZ ARTIK KENDİLERİNE GÜVENİYOR”

Kurumda eğitim alan çocuklarla yakından ilgilenen Zeybek Başkan, “Çocuklarımızla ile birebir ilgileniyorsunuz. Hayata ve topluma kazandırmaya çalışıyorsunuz. Özellikle hükümetimizin engellilerimize yönelik büyük destekleri var. Daha önceleri baktığımızda engelli çocuğu olan aile kendini toplumdan dışlanmış görüyordu. Ama hükümetimiz döneminde engellilere yapılan yardım, ailelere yapılan yardım, eğitim yardımları ve istihdama kazandırmak adına önemli adımlar attı. Engelli çocuklarımız artık kendilerine güvenerek hareket edebiliyorlar” dedi.

“TÜRKİYE’DE BİR İLK”

Gastronomi şehri ilan edilmesinin ardından başlatılan çalışmalara engelli bireyleri de daha ettikleri ve ‘Engelsiz Gastronomi Mutfağı ve Terapi Merkezi’ projesini hayata geçirmeye hazırlandıklarını vurgulayan Başkanımız Zeybek, “Engelsiz Gastronomi Mutfağı ve Terapi Merkezimiz bitmek üzere ve kısa sürede açacağız. Yemek Programcısı ünlü Şef Mehmet Yalçınkaya ilimizi ziyarette merkezimize baktı ve Türkiye’de bir ilk olduğunu söyledi. Mehmet Bey açılışa özellikle geleceğini söyledi. Hem bu çocukların topluma kazandırılmasında hem de terapi merkezinde eğitim alacaklar” dedi.

“BAŞKANIMIZ BİZİ HER ZAMAN YANIMIZDA”

Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’in kurumlarını ziyaret ettiği için teşekkür eden Yönetici Mustafa Aladaş ise “Başkanımız engelli çocuklarımız hiç yalnız bırakmıyor. Bizlerin her zaman yanında. Ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi. Konuşmaların ardından Başkanımız Zeybek, kurumda eğitim gören öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.