Dolar 32,1950
Euro 35,0861
Altın 2.457,64
BİST 10.298,87
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Az Bulutlu
İstanbul
21°C
Az Bulutlu
Cum 22°C
Cts 23°C
Paz 22°C
Pts 23°C

Zafer Partisi, Mülteci Sorunlarına Odaklanarak İstanbul Seçimlerine Yön Veriyor: Adayları Detaylı Bir Kahvaltı Programında Açıklamalarda Bulundu”

Zafer Partisi, Mülteci Sorunlarına Odaklanarak İstanbul Seçimlerine Yön Veriyor: Adayları Detaylı Bir Kahvaltı Programında Açıklamalarda Bulundu”
20 Ocak 2024 13:50 | Son Güncellenme: 20 Ocak 2024 17:38
187

HABERMAX. Zafer Partisi, Ümraniye ilçe başkanlığı tarafından düzenlenen önemli bir kahvaltı programında, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Azmi Karamahmutoğlu ve Ümraniye Belediye Başkan adayı Jülide Sarıkaya Kurdoğlu’nun katılımıyla gerçekleşti. Program, aynı zamanda İstanbul İl Başkanı Erdoğan Erhan, Belediye Meclis üyeleri ve diğer önemli parti temsilcilerinin de iştirakiyle geniş bir katılımla gerçekleşti.

AYRINTILAR VİDEODA

Kahvaltı programının açılış konuşmasını gerçekleştiren İBB Başkan adayı Azmi Karamahmutoğlu, seçilmesi durumunda gerçekleştirecekleri konusunda önemli taahhütlerde bulundu. Karamahmutoğlu, özellikle mülteci sorunlarına vurgu yaparak, aday olduklarını bu sorunları çözmek için olduğunu belirtti. İstanbul’da yaşayan yaklaşık dört buçuk milyon sığınmacı ve göçmenin sorunlarına çözüm getireceklerini ifade etti. Karamahmutoğlu, mülteci sorunlarını sadece Zafer Partisi’nin gündeme getirdiğini ve çözüm sözü verdiklerini vurgulayarak, bu konuda öncü olacaklarını belirtti.

AYINTILI DETAYLAR VİDEODA

Programa katılan diğer önemli isimlerden biri olan Zafer Partisi İstanbul İl Başkanı Erdoğan Erhan, Suriyeli ve mülteci sorunlarına odaklanacaklarını ve bu insanları ülkelerine göndereceklerini açıkladı. Erhan, anayasanın ilk 4 maddesinin değiştirilemez olduğunu vurgulayarak, bayrağa saygısızlık edenlerle mücadele edeceklerini belirtti. Kendisi bir asker emeklisi olarak, ülke için fedakarlık yaptığını ifade eden Erhan, hastaneye gittiğinde Suriyelilere öncelik tanındığını ve bu durumu anayasaya aykırı olarak değerlendirerek eleştirdi.

“Zafer Partisi’nin Seçim Hedefi: Mülteci Sorunlarına Çözüm Getirmek! İstanbul Adayları Kahvaltı Programında Detaylı Açıklamalarda Bulundu”

Bu önemli kahvaltı programı, Zafer Partisi’nin İstanbul’daki seçim kampanyası kapsamında mülteci sorunlarına odaklanarak çözüm önerileri sunma çabalarını yansıtmaktadır. Programdaki konuşmalar, partinin bu sorunları çözmek adına ne tür politikalar izleyeceğine dair detaylı bilgiler içermektedir. Bu bağlamda, partinin seçim stratejileri ve mülteci sorunlarına dair tutumu önemli bir haber değeri taşımaktadır.Resim“Ümraniye Zafer Partisi Belediye Başkan Adayı Dr. Julide Sarıkaya Kurdoğlu, Muhtarlarla Kahvaltıda Buluştu”

Ümraniye Zafer Partisi Belediye Başkan Adayı Dr. Julide Sarıkaya Kurdoğlu, bugün mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek keyifli bir kahvaltı düzenledi. Yerel basın mensuplarının da katıldığı etkinlikte, Kurdoğlu, mahalle muhtarları ve basın mensuplarıyla birlikte Ümraniye’nin sorunlarına odaklanan bir sohbet gerçekleştirdi.

Kahvaltı sırasında yaptığı konuşmada, Ümraniye Belediye Başkan adayı olarak mahalle muhtarları ile daha önce gerçekleştirdikleri ziyaretlerde dinledikleri sorunlar üzerine çalışmalar yaptıklarını ve çözüm önerilerini paylaştıklarını ifade etti. Kurdoğlu, “Ümraniye’nin Zaferi için Zafer Belediyeciliğini tanıttık. Bugün bizi yalnız bırakmayan ve İstanbul’umuzu Zafer’e taşıyacak Zafer Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Azmi Karamahmutoğlu ve İl Başkanımız Sayın Erdoğan Erhan Bey’e teşekkür ediyorum” dedi.

Etkinliğe katılanların yoğun ilgisi ve katılımıyla gerçekleşen kahvaltı, mahalle muhtarları ile bir araya gelerek yerel sorunlara çözüm arayışını vurgulayan bir platform sağladı. Julide Sarıkaya Kurdoğlu’nun açıklamaları, Zafer Partisi’nin Ümraniye’deki yerel yönetim vizyonunu ve çözüm odaklı yaklaşımını yansıttı.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.