Dolar 32,2872
Euro 34,7547
Altın 2.395,32
BİST 10.247,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 20°C
Paz 19°C
Pts 20°C

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Anıtkabir’de Atatürk’ü Anma Törenine Katıldı”

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Anıtkabir’de Atatürk’ü Anma Törenine Katıldı”
10 Kasım 2023 17:56
287

HABERMAX.Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, 10 Kasım’da, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 85. yıl dönümünde bir grup parti yöneticisiyle birlikte Anıtkabir’i ziyaret etti.

Ziyaret kapsamında, Özdağ ve beraberindeki heyet, Atatürk’ün mozolesine çelenk bırakarak saygı duruşunda bulundu. Anıtkabir’in atmosferinde, milli liderin vasiyetine ve Cumhuriyet’in temel değerlerine olan bağlılıklarını gösterdiler.

Özdağ, ziyaret sonrasında yaptığı açıklamada, “Bugün, Türk milleti olarak Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü özlem ve minnetle anıyoruz. O’nun önderliğinde kazanılan bağımsızlık mücadelesi, bugün de milletimizin birlik ve beraberlik çabalarının temelini oluşturuyor.” ifadelerini kullandı.

Anıtkabir’deki bu anlamlı ziyaret, Zafer Partisi’nin tarih ve kültürle olan bağını vurgularken, Türk siyasi sahnesinde birlik ve dayanışma mesajlarına da katkı sağladı.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.