Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C

Zafer Algöz ve Can Yılmaz YBY Woods’u Kahkahaya Boğdu

Zafer Algöz ve Can Yılmaz YBY Woods’u Kahkahaya Boğdu
28 Temmuz 2023 03:52
109

HABERMAX.Dünya standartlarında kültür, sanat ve eğlence deneyimlerini Kemerburgaz Kent Ormanı’nın kalbinde insanlarla buluşturan YBY Woods, duayen komedyen Zafer Algöz ile yazar ve oyuncu Can Yılmaz’ı ormanda stand up konseptinde “Burda Olan Burda Kalır” isimli gösterisiyle ağırladı. Gökyüzünün altında sevenleriyle buluşan ikonik ikili; şakaları, eğlenceli diyalogları ve komik hikayeleriyle izleyenlere keyifli anlar yaşattı. Ünlü oyuncu ve yazar Cem Yılmaz da seyirciler arasında yer aldı, seyircilerden büyük ilgi gördü.

Komedinin efsane isimlerini komedi severlerle buluşturan YBY Woods, ormanda stand up konseptinde tiyatronun usta ismi Zafer Algöz ile yazar ve oyuncu Can Yılmaz’ı ağırladı. “Burda Olan Burda Kalır” isimli gösteriyle YBY Woods sahnesinde buluşan ikili; hatıralarından paylaştıkları komik anlarıyla, eğlenceli diyaloglarıyla ve yaptıkları taklitlerle stand up sevenlere kahkaha dolu bir akşam yaşattı. Ünlü oyuncu Cem Yılmaz da sürpriz yaparak seyirciler arasında yer aldı ve büyük ilgiyle karşılandı.

Sadece gösteri anında değil, tüm günün orman havasında keyifle geçmesi için kapılarını 15.00’te açan YBY Woods stand up show’dan önce de eğlenceli aktiviteler düzenledi.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.