Dolar 32,4524
Euro 34,7527
Altın 2.439,82
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 17°C
Sal 18°C

Zabıta Ekiplerinden Özel Halk Minibüslerine Denetleme

Zabıta Ekiplerinden Özel Halk Minibüslerine Denetleme
24 Mart 2021 15:12
212

AHA.Belediye ekiplerimiz özel halk minibüslerini koronavirüse karşı dezenfekte edip denetliyor. Alınan önlemler ve kurallara uyulması sonucu 32 şoförün hiçbiri 1 yıldır koronavirüse yakalanmadı. 
Belediye ekiplerimiz ilçede hizmet veren özel halk minibüslerini koronavirüs salgınına karşı sürekli dezenfekte edip denetimler yapıyor. Alınan önlemler ve kurallara uyulmasıyla 1 yılda hiçbir şoför koronavirüse yakalanmadı.

Koronavirüsün Türkiye’de görüldüğü günden bu yana hiçbir şoförlerinin koronavirüse yakalanmadığını ifade eden Şehir İçi Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Hakan Kılıç “Arabalarımızda dezenfektanlar var. Bildirimler asılı. Belediye her hafta gelip ilaçlıyor araçlarımızı. Turlardan gelince elimizi yıkıyoruz. Arabaları temizliyoruz. 32 tane şoförümüz var. Hiçbirimizde Allaha şükür öyle bir şeye rastlanmadı. İnşallah bundan sonra da rastlamayız.” dedi.

Belediye olarak denetimleri aksatmadan yaptıklarını ifade eden Belediye Zabıta Müdürümüz Dinçer Çağlayan ise “Haftalık, aylık sürekli denetimleri yapıyoruz. Mesafedir, bu konularda denetimlere ağırlık veriyoruz. Bunun da meyvelerini alıyoruz. Burada görüldüğü gibi 32 dolmuş hattı şoförümüzün hiçbiri bugüne kadar vakaya yakalanmadı. Denetimlerimizi daha da arttıracağız.” İfadelerini kullandı.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.