Dolar 32,2020
Euro 35,0069
Altın 2.504,53
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Paz 23°C
Pts 23°C
Sal 25°C
Çar 22°C

YEREL SEÇİMLERİN KONUŞULAN İSMİ KEMAL AYYILDIZ SANCAKTEPE İÇİN BAŞVURUSUNU YAPTI

YEREL SEÇİMLERİN KONUŞULAN İSMİ KEMAL AYYILDIZ SANCAKTEPE İÇİN BAŞVURUSUNU YAPTI
17 Kasım 2018 14:44 | Son Güncellenme: 17 Kasım 2018 20:38
665

İstanbul’un Sancaktepe ilçesinde Mart 2019’da yapılacak yerel seçimler için adı çok konuşulan Sarıgazi Eski Belediye Başkanı Kemal Ayyıldız, AK Parti Sancaktepe İlçe Başkanlığına gelip başkan aday adaylığı başvurusunu yaptı.

Kemal Ayyıldız’ı başvuru sırasında İlyas Tanrıverdi, Kemal Eriş, Sancaktepe Erzurumlular Dernek Başkanı Hanifi Çelebi,  ve Yusuf Şencan gibi dostları yalnız bırakmadı.

İlçede saygın bir yeri olan, yaptığı işlerle her kesimden insan tarafından takdir gören, Sarıgazi Belde belediye başkanlığı yaparken halkın beğenisini kazanan Kemal Ayyıldız’ın beklenen başvurusu gerçekleşti. Ayyıldız başvurusunu yaptıktan sonra “Kaldığımız yerden devam etmek için başvuruda bulundum. Allah nasip ederse, bu görev bize verilirse Sancaktepe ilçesini daha da ileri götürmek için gece gündüz çalışacağız.” açıklamasını yaptı.

AK Parti Sancaktepe İlçe Başkanlığına gelen Kemal Ayyıldız, burada başvuru işlemlerini gerçekleştirdi. AK Parti Sancaktepe İlçe Başkanı Adil Kandemir ile kısa bir sohbet gerçekleştiren Kemal Ayyıldız “Her zaman dediğreim gibi, Allah hayırlı ise nasip etsin” dedi. AK Parti Sancaktepe İlçe Başkanı Adil Kandemir ise  “Birbirinden değerli arkadaşlarımız başvuruda bulundu. Sizin de başvurunuzu aldık, ilçemiz için, ülkemiz için ve komşularımız için hayırlısı ne ise o olsun” ifadelerini kullandı.
Ayyıldız’a başvuru alındı evrakını ise AK Parti İlçe Başkanı Adil Kandemir kendi elinden teslim etti. Samimi bir atmosferde gerçekleşen sohbetten sonra günün anısına topluca çekilen hatıra fotoğrafı eklenerek başvuru sona erdi.
Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.