Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C

Yeniden Refah Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Altınöz, Erken Seçim İçin Çağrı Yaptı ve İsrail Ticaretini Eleştirdi

Yeniden Refah Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Altınöz, Erken Seçim İçin Çağrı Yaptı ve İsrail Ticaretini Eleştirdi
27 Mart 2024 19:16 | Son Güncellenme: 27 Mart 2024 22:02
392

HABERMAX. Yeniden Refah Partisi’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Altınöz, 27 Mart 2024 tarihinde Çekmeköy’de bir dizi esnaf ziyareti ve seçim çalışması gerçekleştirdi. Madenler Meydanı’nda halka hitaben bir konuşma yapan Altınöz, coşkulu bir atmosferde destekçileriyle buluştu.

DETAYLARI VİDEO HABERDE

Konuşmanın ardından Altınöz, esnaf ziyaretlerine devam etti.

Altınöz’ün Çekmeköy’deki seçim çalışmaları yoğun ilgi gördü. Kalabalık bir kitle tarafından alkışlarla karşılanan Altınöz, vatandaşlarla sohbet ederek sorunlarını dinledi. Altınöz, “Dostlara güven, düşmanlara korku veriyoruz” dedi.

Saraçhane ve Ankara’da duysun diyen Altınöz, ekonomik zorluklar altında iktidarın gitmesi gerektiğini savundu. “Bu ekonomik sıkıntılardan kurtulmak için iktidarın gitmesi gerekiyor. Erken seçim yaparak Erbakan’ı başkan yapacağız ve İsrail ile yapılan bu ticareti sonlandıracağız” ifadelerini kullandı.

Altınöz, İsrail ile yapılan ticaretin Filistine ihanet olduğunu savunarak, “İktidar partisi ne kadar bizim öyle bir ticaretimiz yok dese de genel başkanımıza kulak vermiyorsunuz, dinlemiyorsunuz” şeklinde çıkıştı.

Son olarak, Refah Partisi’ne yeniden üye olmaları çağrısında bulunan Altınöz, “Ahirette ve bu dünyada huzur bulmak için gelin, yeniden Refah Partisi’ne üye olunuz” ifadeleriyle konuşmasını tamamladı.

Mehmet Altınöz, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Olarak Göreve Hazır

Refah Partisi’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Altınöz, kendisini dinlemeye gelen katılımcılara hitap ederken önemli çağrılarda bulundu.

Altınöz, konuşmasında Refah Partisi’ne yeniden üye olmaları çağrısında bulunarak, “Ahirette ve bu dünyada huzur bulmak için gelin, yeniden Refah Partisi’ne üye olunuz” ifadeleriyle konuşmasını tamamladı.

Altınöz’ün bu çağrısı, siyasi arenada dikkat çekerken, İstanbul’da Refah Partisi’nin yeniden yükselişini tetikleyebilir.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.