Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C

Yeni bir kimlik, iddialı bir global vizyon

Yeni bir kimlik, iddialı bir global vizyon
19 Eylül 2023 11:00
153

HABERMAX.Siber güvenlik teknolojileri ve dijital dönüşüm çözümleri alanında küresel bir oyuncu olan Axoft Intelligent Solutions, kurumsal kimliğini ve logosunu yeniledi. Küresel genişleme yolunda cesur adımlar atmaya devam eden Axoft Intelligent Solutions’un yeni logosu, gelişen bakış açısını, küresel erişimini ve işinin dinamik doğasını simgeliyor. Logo dönüşümü, güçlü bir yerel varlığı sürdürürken küresel bir oyuncu olma vizyonunu ortaya koyuyor. 

Yeni Logo, Temel İlkelerin Özeti

Axoft Intelligent Solutions’ın İş Geliştirme ve Global Genişleme Direktörü Kaan Yünezer, firmanın yeni logosunun iki önemli hedeflerini ifade ettiğini vurguladı: Küresel büyüme iddiamız ve kapsayıcılık. Yünezer, “Yeni logomuz sınırları aşma ve dünya çapındaki pazarlarla etkileşim kurma arzumuzu temsil ediyor. Modern tasarımı, sektör trendlerinin ön saflarında yer alma kararlılığımızın ifadesi. Öte yandan, yeni logomuzun benzersiz şekli birlik ve kapsayıcılığı da ifade etmekte. Erişim alanımızı genişletirken farklı perspektifleri ve kültürleri kucaklamaya olan bağlılığımızı yansıtıyor” dedi.

Yerel Girişimler için Fırsatların Kilidini Açmak

Axoft Intelligent Solutions’un küresel genişleme stratejisinin merkezinde, yerel düzeyde yenilikçiliği ve girişimciliği teşvik etmeye olan yaklaşımı yatıyor. Startup’ların ekonomik büyüme ve teknolojik ilerleme sağlama potansiyelinin farkında olan firma, yerel girişimleri desteklemek için çeşitli pazarlardaki güçlü konumundan yararlanarak onlara benzersiz fırsatlar sunuyor. Kaan Yünezer, bu fırsatları aşağıdaki başlıklar altında topladı.

  • Pazarlara Erişim: Axoft Intelligent Solutions’un ana şirketi Noventiq ile 60 ülkedeki varlığımız ve yerel dinamikleri derinlemesine anlama deneyimimizle girişimlerin yeni pazarlara verimli bir şekilde erişmesini ve yerel düzenlemeleri yönlendirmesini sağlıyoruz.
  • Mentorluk ve Kaynaklar: Deneyimli profesyonel ekibimiz, girişimlere mentorluk ve rehberlik yaparken sektör bilgilerine ve başarılı olmalarına yardımcı olabilecek kaynaklara erişim sunmaya hazır.
  • Ağ Oluşturma Fırsatları: Geniş ortak, müşteri ve paydaş ağımız sayesinde yeni girişimler için değerli bağlantılar kuruyor, stratejik ittifaklar kurmalarına ve iş ağlarını genişletmelerine yardımcı oluyoruz.
  • Yatırım ve Destek: Axoft Intelligent Solutions, gelecek vaat eden girişimlere aktif olarak yatırım yaparak hem finansal destek hem de uzmanlığımıza ve altyapımıza erişim sağlıyor.
  • İnavasyonu Teşvik: Tabanda inovasyonu teşvik ederek, yerel ekonomileri güçlendirmeyi ve küresel ilerleme ve kalkınmaya katkıda bulunmayı amaçlıyoruz.

Bu Heyecan Verici Yolculukta Bize Katılın

Yeni logolarının iddialı küresel vizyonlarını ve hırslarını çok net bir şekilde yansıttığını söyleyen Yünezer, “Ortaklarımızı, müşterilerimizi ve yeni girişimcileri bu heyecan verici küresel genişleme ve inovasyon yolculuğunda bize katılmaya davet ediyoruz. Birlikte engelleri yıkacak, köprüler kuracak ve fırsatların sınır tanımadığı daha parlak bir gelecek yaratacağız” dedi.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.