Dolar 32,3622
Euro 34,7316
Altın 2.393,95
BİST 10.153,31
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

Vali Dr. Ozan Balcı, Reşadiye’de Ziyaret ve İncelemelerde Bulundu

Vali Dr. Ozan Balcı, Reşadiye’de Ziyaret ve İncelemelerde Bulundu
15 Kasım 2020 22:51
724

AHA.Vali Dr. Ozan Balcı, Reşadiye ilçesini ziyaret ederek, bir dizi incelemelerde bulundu. Ziyaretlerine Reşadiye İsmailiye Köyüyle başlayan Vali Dr. Ozan Balcı, vatandaşlarla bir araya gelerek devlet-vatandaş işbirliği ile yapılan parke yolda incelemelerde bulundu.

Vatandaşları tebrik eden Vali Balcı, “Güvenli, dürüst, temiz ve çalışkan Tozanlı halkımızı tebrik ediyoruz. Mesele bir ve beraber olabilmek. Bunu gerçekleştirmişsiniz, hepinizi yürekten kutluyor, tebrik ediyorum. Biz de köyümüze altyapı çalışmalarında destek olacağız.  Yatırımlarımız hayırlı uğurlu olsun.” dedi.


İsmailiye köyünde vatandaşların taleplerini de dinleyen Vali Dr. Ozan Balcı, “Tüm kurumlarımızla birlikte yaptığımız çalışmalarımızın temel hedefi vatandaşlarımızın en iyi koşullarda yaşamasını sağlamaktır. Her zaman vatandaşlarımızın yanında olacağız.” diye konuştu.

Ceviz Fidanı Üretim Sahası İnceleme
Vali Dr. Ozan Balcı, Reşadiye programı kapsamında Reşadiye Tozanlı Vadisi Dutdibi Köyünde 1000 dekar alanda ceviz fidanı dikilecek sahada incelemelerde bulundu. Vali Dr. Ozan Balcı, Tarım Tokat kapsamında Tozanlı Ceviz Projesi ile hedefin Tozanlı bölgesinde 5 bin dönüm alana ceviz bahçesi kurmak olduğunu dile getirdi. Vali Dr. Ozan Balcı, destek ve gayretleri nedeniyle Reşadiye Kaymakamı Hülya Yavuz, İl Genel Meclisi Üyeleri, köy muhtarı ve emeği geçen herkese teşekkür etti.
Vali Dr. Ozan Balcı, daha sonra Tokat-Sivas il sınırındaki Tokat’ın son köyü Reşadiye’ye bağlı Kuzgölcük köyünü ziyaret ederek, incelemelerde bulunup köyün genel durumu ile ilgili bilgi aldı. Sazak Şehitler Anıtı Ziyaret
Vali Dr. Ozan Balcı, Reşadiye Sazak’ta 7 Aralık 2009’da hain terör saldırısı sonucu 7 mehmetçiğin şehit edildiği yerde şehitlerimiz anısına yaptırılan Sazak Şehitler Anıtını da ziyaret ederek, dua etti.

Gençlik Merkezi İnşaatı İncelemesi
Vali Dr. Ozan Balcı, Gençlik ve Spor Bakanlığıyla imzalanan protokol ile Spor Tokat projesi kapsamında Reşadiye’de yapım çalışmaları devam eden Gençlik Merkezi inşaatında incelemelerde bulunarak bilgi aldı. Vali Dr. Ozan Balcı, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile imzalanan protokol kapsamında Tokat genelinde çeşitli yatırımların yapılacağını hatırlatarak, “Turhal’a 2 sentetik futbol sahası, Zile’ye 2 sentetik futbol sahası, Pazar’a sentetik futbol sahası, Sulusaray’a sentetik futbol sahası, Yeşilyurt’a 1 spor salonu 1 sentetik yüzeyli futbol sahası, Artova’ya Yarı Olimpik Yüzme Havuzu ve sentetik futbol sahası, Almus’a Güreş Antrenman Salonu ve sentetik futbol sahası, Reşadiye’ye Gençlik Merkezi ve sentetik futbol sahası, Niksar’a 2 sentetik futbol sahası, Başçiflik’e Kayak Merkezi Teleski sistemi alımı ve montajı ile sentetik futbol sahası, Erbaa’ya stadyum ve 2 sentetik futbol sahası, Tokat Merkeze 2 yarı olimpik yüzme havuzu, 2 spor salonu, 8 sentetik yüzeyli futbol sahası,Turhal’a spor salonu, Merkez Emirseyit, Almus Çevreli, Erbaa Karayaka, Niksar: Gökçeli, Yazıcık, Gürçeşme, Pazar Üzümören, Turhal Şenyurt, Reşadiye; Cimitekke, Hasan Şeyh beldesine toplam 10 sentetik yüzeyli futbol sahası yapılacak. Yatırımlarımız memleketimize, milletimize ve Tokat’ımıza hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Reşadiye Termal Kaplıcalarda İnceleme
Reşadiye Termal Kaplıcalarında incelemelerde bulunan Vali Dr. Ozan Balcı, yapılması düşünülen Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi alanında incelemelerde bulunarak Reşadiye Kaymakamı Hülya Yavuz, Belediye Başkanı Mustafa Yılmaz ve İl Genel Meclis Üyeleri ile görüş alış verişinde bulundu.
Ziyaretlere Reşadiye Kaymakamı Hülya Yavuz, Reşadiye Belediye Başkanı Mustafa Yılmaz, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Gökçe ve İl Genel Meclis Üyeleri katıldı.
13 Kasım 2020
Haber:Gülay KARTAL
Foto:M.Sefa ŞEKER-Bülent KAYNAR
Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.