Dolar 33,9762
Euro 37,6709
Altın 2.725,36
BİST 9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Paz 27°C
Pts 28°C
Sal 29°C
Çar 28°C

Üsküdar Belediyesi’nin Ücretsiz Boğaz Turu Sosyal Medyada Gündem!

Üsküdar Belediyesi’nin Ücretsiz Boğaz Turu Sosyal Medyada Gündem!
15 Temmuz 2024 00:41 | Son Güncellenme: 15 Temmuz 2024 00:51
287

HABERMAX. Üsküdar Belediyesi’nin Valide Sultan Gemisi ile düzenlediği ücretsiz İstanbul boğaz turu, sosyal medyada büyük ilgi gördü. Rehber eşliğinde ve ikram dahil gerçekleştirilen tur, vatandaşlara eşsiz bir deneyim yaşatıyor.

Sosyal medyada paylaşılan foto ve videolarda, Valide Sultan Gemisi’nin muhteşem manzarası ve rehberin bilgilendirici anlatımı takdir topluyor. Ayrıca, tura katılan vatandaşlar, ücretsiz olması ve ikramların da düşünülmesi konusundaki memnuniyetlerini dile getiriyorlar.

Bazı kullanıcılar, turu şu şekilde yorumluyorlar:

  • “Harika bir deneyim! Üsküdar Belediyesi’ne teşekkürler.”
  • “İstanbul’u denizden görmek çok keyifliydi. Rehberimiz de çok bilgiliydi.”
  • “Ücretsiz olması inanılmaz! Herkesin bu turu denemesini tavsiye ederim.”
  • “İstanbul’da yaşıyorum ama ilk defa boğaz turu yaptım. Çok güzeldi.”

Üsküdar Belediyesi’nin bu hizmeti, kentin turizmine de katkı sağlıyor. Boğaz turuna katılan vatandaşlar, İstanbul’un tarihi ve turistik mekanları hakkında bilgi edinme imkanı da buluyorlar.

Eğer siz de İstanbul’u denizden görmek ve ücretsiz bir boğaz turu yapmak istiyorsanız, Üsküdar Belediyesi’nin Valide Sultan Gemisi ile düzenlediği turlara katılabilirsiniz. Turlar her çarşamba günü saat 11:00’da Üsküdar İskelesi’nden kalkıyor. Rezervasyon yaptırmak için Üsküdar Belediyesi’nin web sitesini veya sosyal medya hesaplarını ziyaret edebilirsiniz.

Sosyal Medya:

  • Twitter: @uskudarbld [geçersiz URL kaldırıldı]
  • Facebook: Üsküdar Belediyesi [geçersiz URL kaldırıldı]
  • Instagram: @uskudarbld
Paylaşın:
Habermax'ta Tarafsız ve Şeffaf Habercilik Habermax olarak, habercilik anlayışımızın temelinde objektiflik, tarafsızlık ve şeffaflık yer alıyor. İnternet sitemizde, hakaret içermediği sürece her görüşe saygı göstererek, farklı bakış açılarına yer vermeye özen gösteriyoruz. Siyasi haberlerde sağ-sol ayrımı yapmaksızın, toplumun her kesimine hitap eden ve doğru bilgilendirmeyi amaçlayan içerikler sunuyoruz. Güncel ve doğru habere ulaşmanın önemine inanan Habermax, okuyucularının güvenini kazanmayı ve korumayı hedeflemektedir. Siz de güvenilir ve tarafsız haberlere ulaşmak için bizi takip etmeye devam edin.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.