Dolar 33,9762
Euro 37,6709
Altın 2.725,36
BİST 9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Paz 27°C
Pts 28°C
Sal 29°C
Çar 28°C

Zafer Partisi: Prof. Dr. Ümit Özdağ’a Yönelik Saldırılar ve Göç Sorunu Üzerine Açıklama

Zafer Partisi: Prof. Dr. Ümit Özdağ’a Yönelik Saldırılar ve Göç Sorunu Üzerine Açıklama
15 Temmuz 2024 01:22
132

HABERMAX. Son günlerde Yeni Şafak Gazetesi tarafından Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ’a yönelik yapılan mesnetsiz saldırılar, Türkiye gündeminde geniş yankı buluyor. Bu saldırılar, özellikle Türkiye’nin içinde bulunduğu karmaşık süreçlerin gölgesinde gerçekleşiyor. Suriye’nin kuzeyinde yaşanan gelişmeler ve Türkiye-Suriye cumhurbaşkanlarının görüşmesi için hazırlıkların yapılması gibi önemli olayların yaşandığı bir döneme denk gelmesi, dikkat çekici.

Bildiride, AKP hükümetlerinin 13 yıldır izledikleri politikaların Türkiye’yi sığınmacı ve kaçak toplama kampına çevirdiği belirtiliyor. Bu hatalı politikaların sosyal, ekonomik, demografik, siyasi ve güvenlik alanlarına ağır maliyetler getirdiği vurgulanıyor. Prof. Dr. Ümit Özdağ’ın, göç sorununu uzun yıllardır gündemde tutan bir isim olarak, halk nezdinde haklılığının anlaşıldığı ifade ediliyor.

Bildiri, Prof. Dr. Ümit Özdağ’ın göç meselesine ilişkin stratejik tehlikeleri ilk kez 2011 yılında dile getiren ve bu konuda uzun süredir mücadele eden bir siyasetçi olarak tanımlıyor. Özellikle “Anadolu Kalesi” projesi çerçevesinde göç konusundaki çalışmaların devam edeceği vurgulanıyor ve bu proje için hukuki temellerin sağlandığı belirtiliyor.

Zafer Partisi Genel İdare Kurulu, provokasyonlara karşı sakin olunması çağrısında bulunarak, Prof. Dr. Ümit Özdağ’ın yanlarında olduklarını ve mücadelelerini sürdüreceklerini ifade ediyor.

Paylaşın:
Habermax'ta Tarafsız ve Şeffaf Habercilik Habermax olarak, habercilik anlayışımızın temelinde objektiflik, tarafsızlık ve şeffaflık yer alıyor. İnternet sitemizde, hakaret içermediği sürece her görüşe saygı göstererek, farklı bakış açılarına yer vermeye özen gösteriyoruz. Siyasi haberlerde sağ-sol ayrımı yapmaksızın, toplumun her kesimine hitap eden ve doğru bilgilendirmeyi amaçlayan içerikler sunuyoruz. Güncel ve doğru habere ulaşmanın önemine inanan Habermax, okuyucularının güvenini kazanmayı ve korumayı hedeflemektedir. Siz de güvenilir ve tarafsız haberlere ulaşmak için bizi takip etmeye devam edin.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.