Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 20°C

Üsküdar Belediyesi’nde Yeni Dönem Başladı: Mithat Özdemir Başkan Vekili Seçildi

Üsküdar Belediyesi’nde Yeni Dönem Başladı: Mithat Özdemir Başkan Vekili Seçildi
25 Nisan 2024 09:43 | Son Güncellenme: 25 Nisan 2024 10:02
335

HABERMAX. Üsküdar Belediyesi’nde tarihi bir dönem başladı. AK Parti’nin kalesi olarak bilinen ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ikamet ettiği ilçede, Sinem Dedetaş büyük bir farkla belediye başkanı seçilerek yeni döneme liderlik etmeye başladı. Geçtiğimiz günlerde göreve başlayan Dedetaş, görev dağılımı yaparak ilk adımlarını attı.

Yıllardır siyasi mücadelesiyle tanınan ve sosyal demokrat halkçı kişiliğiyle bilinen deneyimli siyasetçi Mithat Özdemir, Başkan Sinem Dedetaş tarafından Üsküdar Belediyesi Başkan Vekili olarak seçilmesiyle ilçede büyük heyecan yarattı. Özdemir’in bu göreve gelmesi, ilçede farklı siyasi görüşlere açık bir yönetim anlayışının benimseneceğine dair umutları artırdı.

Özdemir, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, “İlk belediye meclis toplantımızı gerçekleştirdik. Artık tam yol ileri, çalışmaya devam!” diyerek yeni döneme ilişkin kararlılığını ve heyecanını dile getirdi.

HaberMax.net sitesi olarak imtiyaz sahibi Cansu Acar adına, Mithat Özdemir’e yeni görevinde başarılar diliyor, Üsküdar Belediyesi’nin ve ilçe halkının refahı için yapacağı çalışmalarda başarılarının devamını temenni ediyoruz.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.