Dolar 32,2407
Euro 34,7895
Altın 2.428,57
BİST 10.055,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Çar 19°C
Per 22°C
Cum 21°C
Cts 23°C

Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş ve Ekrem İmamoğlu Anıtkabir’de!

Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş ve Ekrem İmamoğlu Anıtkabir’de!
6 Nisan 2024 17:51 | Son Güncellenme: 6 Nisan 2024 18:01
313

HABERMAX. Üsküdar’ın yeni belediye başkanı Sinem Dedetaş, bugün İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve diğer ilçe belediye başkanlarıyla birlikte Ankara’ya bir ziyaret gerçekleştirdi. Heyet, Anıtkabir’i ziyaret ederek Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün mozolesine çiçek bıraktı ve saygı duruşunda bulundu.

Dedetaş, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda şunları söyledi:

“Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün huzuruna İBB Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu önderliğinde İl Başkanımız Sayın Özgür Çelik, 31 Mart seçimlerinde büyük başarıya imza atmış belediye başkanlarımız ve meclis üyelerimiz ile birlikte çıktık.

Atamızın ilkelerine ve devrimlerine bağlılığımızı bir kez daha yineledik.

Nur içinde yat Ata’m.”

Dedetaş’ın paylaşımı, sosyal medyada büyük beğeni topladı. Birçok kullanıcı, Dedetaş’ın Atatürk’e olan saygısını ve bağlılığını öven yorumlarda bulundu.

Dedetaş’ın Ankara ziyareti, İBB ve CHP’nin Atatürk’ün ilkelerine ve devrimlerine bağlılığını göstermesi açısından da önemli bir mesaj olarak yorumlandı. Atamızın en büyük mirası Cumhuriyet ilkesi ile ilçelerimizi, İstanbul’umuzu ve tüm Türkiye’yi örnek bir demokrasi anlayışı ile hep birlikte yöneteceğiz. Dedetaş, sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada, “Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün huzuruna İBB Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu önderliğinde İl Başkanımız Sayın Özgür Çelik, 31 Mart seçimlerinde büyük başarıya imza atmış belediye başkanlarımız ve meclis üyelerimiz ile birlikte çıktık” dedi. Ayrıca, “Atamızın en büyük mirası Cumhuriyet ilkesi ile ilçelerimizi, İstanbul’umuzu ve tüm Türkiye’yi örnek bir demokrasi anlayışı ile hep birlikte yöneteceğiz” ifadeleriyle, ulusal birlik ve demokratik değerlerin önemini vurguladı.

Bu ziyaret, yerel yönetimler arasındaki işbirliğinin ve ulusal değerlere olan bağlılığın bir göstergesi olarak ön plana çıkıyor. Belediye başkanlarının Atatürk’ün mozolesine yaptığı bu ziyaret, Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden gelen siyasi temsilcilerin, ulusal birlik ve beraberlik ruhuyla bir araya gelerek, ülkenin demokratik mirasına sahip çıktığını gösteriyor.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.