Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 22°C
Sal 24°C
Çar 22°C

Ünlü Türkücü Engin Nurșani’den babası Aşık Nurşani’ye şok suçlama beni ve sevenlerimi dolandırdı

Ünlü Türkücü Engin Nurșani’den babası Aşık Nurşani’ye şok suçlama beni ve sevenlerimi dolandırdı
21 Ekim 2019 22:20 | Son Güncellenme: 21 Ekim 2019 22:37
679

AHA.Ünlu Türkücü Engin Nurșani’den babası Aşık Ali Nurşani’ye şok suçlama beni ve sevenlerimi dolandırdı dedi. Genç sanatçı kendi sosyal medya hesabından açıklama yaptı işte Engin Nurșani’in isyanı Merhaba Değerli Canlar Ben ENGİN NURŞANİ Bir Önceki Paylaşımımda Sağlık Bakanlığı Tedavimi üstlendi Benim Haberim Olmadan Sözde Hastalığımın Tedavisi İçin Gerekli Parayı Yardım Kampanyası Ve Dayanışma Geceleri Düzenleyerek Toplayanlardan Sizlere Bahsetmiştim.

Üzülerek Söylüyorumki Benim Hastalığımı Sevenlerimin de Sevgisini Kullanarak Timsah Gözyaşları Dökerek Çektiği Video İle Herşeyimi verdim diyerek feryat eden Yardım Toplayan Kişi Benim Özmü Öz Babam AŞIK ALİ NURŞANİDİR. Bana bir baba olarak hiç birşey yapmadi GaziAntepte 2 Katlı Evi Yanında Tapusu onun üstüne Benim arsam olmasına rağmen tedavi görebilmem için baba olarak hic birşey yapmamıştır. Hepinizi bütün sevenlerimi sahte gözyaşları ile Kandırmıştır. Beni Kanser Hastalığı Yıkamaz Diye Düşünürken Babam Yaptığı Bu Ayıp İle Sevenlerimin 5 Lirasına Göz Diktiği İçin Yıkıldım. Yardım Kampanyası Yok Dememe Rağmen Benim Hastalığımı kullanıp Fırsata Çevirdi Hem Benim Sağlığımı Hem Sevenlerimin Sevgisini Dolandırdı. Bir Çok Kez Uyarmamıza Rağmen Anneme, Kız Kardeşime, Eşime Ve Bana Attığı O İğrenç Mesajlarla Kendi Amacını Açıkca Belli Etti. Sahtekarlığına Ortak Edebilecek Hiç Kimse Yok Asla İnanmayın. Kendiside Kanser Hastalığı İle Mücadele Ederken Ben Ve Ailem Onu Dolandırmak Yerine Her Zaman Yanında Olduk.2003 Yılından beri çıkardığım Albümünün Tüm Gelirini Kendisine Veriyordum Kanser Hastası Olduğu İçin, Aynı Duruma Şimdi Ben Düştüm Ödül Olarak Beni Reddettin Elimde Anneme Eşime Bana hasta bir insana yolladığı hakaret küfür içerikli mesajlarım var. Yaklaşık 3 Aydır Hastanede Tedavim Sürüyor Bir Kere Bile Ziyaretime Gelmedi Artık Bu Saatten Sonrada Gelmesin Benim Dolandırıcı Bir İnsan Babam Olamaz. Aşık Ali Nurşani Senin Sözde Milyonlarca Sevenin Vardı Değermiydi Beni, Hastalığımı Bu Kirli Oyununa Alet Ettin.
Sevenlerime ve sağlığıma olan borcum için hukuki süreç başlatacağım şeklinde konuştu.

Paylaşın:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.