Dolar 32,1056
Euro 35,1039
Altın 2.469,49
BİST 10.158,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Az Bulutlu
İstanbul
21°C
Az Bulutlu
Cum 23°C
Cts 24°C
Paz 22°C
Pts 23°C

Ünlü ilçe Susurluk’un ‘‘Kültür Merkezi’’ iç donanım inşası başladı.

Ünlü ilçe Susurluk’un ‘‘Kültür Merkezi’’ iç donanım inşası başladı.
14 Kasım 2022 11:11 | Son Güncellenme: 14 Kasım 2022 11:16
204

HABERMAX.Susurluk Belediyesi harıl harıl çalışıyor, Başkan Nurettin Güney 7/24 mesai yaparak ilçesi için elini ve gövdesini taşın altına koyarak mücadele ediyor, yapımı devam eden. ‘Kültür Merkezi’nin elektrik ve mekanik yapı iskelet sisteminin montaj işleri yapımına başlandı.


Susurluk’un Gösteri ve Kongrelerde Salon ihtiyacını büyük ölçüde karşılayacak olan ‘‘Kültür Merkezi’’ iç donanım inşası başladı. Tiyatro, sinema gösterimleri, panel ve toplantılara ev sahipliği yapacak olan çok amaçlı salon, Susurluk’un halkının hizmetine sunulmaya hazırlanıyor.

Susurluk; Ulu Önderini andı!
Kendi söylemiyle; naçiz vücudunun toprak oluşunun, 84. Yıldönümünde Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK’ü bir kez daha büyük saygı, minnet ve rahmetle hep beraber anıyoruz.
Atatürk’ün izinden asla çıkılamayacağını bir kez daha hatırlamalı ve onun bizlere armağan ettiği her şeye, sımsıkı sarılmamız gerektiğini yine ve defalarca kez anlamalıyız.
Ayrıca; Susurluk Belediyesi; Türkiye’de ilk olarak, Cumhuriyetin 100. Yaşını, tüm yıl boyunca Atatürk ve Cumhuriyet kazanımları etkinlikeriyle #cumhuriyetinyüzü projesiyle kutlayacak. Bu etkinlikler kapsamında ilk film 10 Kasım’da Belediyenin Sosyal Medya hesaplarından yayınlandı. ‘‘Anmak için anlamak, Anlamak için Anlatmak’’ sloganıyla yola çıkan proje ulusal anlamda da dikkat çekecek.

Susurluk’ta çöp konteynerleri çevre ile uyumlu hale geliyor.
Sokak ve caddelerimizdeki çöp konteynırlarını sentetik çim kafes ile giydirerek temiz ve estetik görünmesini sağlıyoruz.
Çöp kutuları kötü görüntü vermeyecek! Kimsenin göz zevkini rahatsız etmeyecek!

Deprem Tatbikatı Gerçekleştirildi.
Türkiye genelinde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen çök-kapan-tutun deprem tatbikatı Susurluk Atatürk Parkı Toplanma alanında örnek olacak şekilde gerçekleştirildi.
Susurluk Belediye Başkanı Nurettin GÜNEY, toplanan vatandaşlara tatbikatın öneminden ve deprem anında yapılacaklardan bahsederek bilgi verdi.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.