Dolar 32,3608
Euro 34,7936
Altın 2.400,13
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

Ümraniye’nin Tanınan Eğitimcisi Sabri Şenel, Hüdapar ve Dem Parti’yi Sert Sözlerle Eleştirdi

Ümraniye’nin Tanınan Eğitimcisi Sabri Şenel, Hüdapar ve Dem Parti’yi Sert Sözlerle Eleştirdi
29 Aralık 2023 16:48 | Son Güncellenme: 29 Aralık 2023 16:51
213

HABERMAX.Ümraniye’de uzun yıllar eğitimci olarak hizmet veren ve temiz yüzlü kimliğiyle bilinen Sabri Şenel, yaptığı çıkışla Hüdapar ve Dem Parti’yi sert bir dille eleştiren Şenel. “Şimdi bölücü Şeyh Said’in ve Seyit Rıza’nın heykelini dikenler, yarın da FÖTO’nun ve Apo’nun heykelini dikerler. Bunların onlarla ne farkı var? Bölücünün dincisi, dinsizi olmaz; bölücü, bölücüdür. Hüdapar’ın ve Dem Parti’nin oylarına muhtaç oldukları için bu duruma geldik. Bu, Türkiye’nin bölünmesi demektir. 13 şehit verdik, alın koltukları başınıza çalın.”

Şenel’in konuşmasında vurguladığı önemli ifadeler şu şekilde:

“Şimdi bölücü Şeyh Said’in ve Seyit Rıza’nın heykelini dikenler, yarın da FÖTO’nun ve Apo’nun heykelini dikerler. Bunların onlarla ne farkı var? Bölücünün dincisi, dinsizi olmaz; bölücü, bölücüdür. Hüdapar’ın ve Dem Parti’nin oylarına muhtaç oldukları için bu duruma geldik. Bu, Türkiye’nin bölünmesi demektir. 13 şehit verdik, alın koltukları başınıza çalın.”

“Başkan Şenel bir koltuğunuza bu vatanı yedirmeyiz. Mustafa Kemal Atatürk, Atatürk ve Gazi dedemiz gibi kutlu saygınlığınızı zerre yedirmeyiz. Amerika’da korkanlar korkaklar. Barzani’yi ilk tanıyan kimdi? İsrail. Bu koltuklarda oturanlar, Atatürk sayesinde oturduklarını unutmasınlar, utansınlar.”

Bu çıkışıyla dikkat çeken Sabri Şenel, bölücü terör örgütleriyle ilişkilendirilen figürleri heykelleştiren pratikleri eleştirirken, vatan sevgisi ve Atatürk ilkesine vurgu yaparak şehitlerin hatırasına sahip çıkılması gerektiğini savundu. Şenel’in bu sözleri, bölgesel ve siyasi gelişmelerin toplumsal zeminde nasıl yorumlandığını gösteren önemli bir örnek olarak değerlendirilmektedir.

Ümraniye’de Temiz Yüzlü Eğitimci Kimliğiyle Bilinen Sabri Şenel, Hüdapar’ın Kapatılması İçin Çağrıda Bulundu

Ümraniye’de siyaset sahnesinde temiz yüzlü eğitimci kimliğiyle tanınan Sabri Şenek, Hüdapar’a karşı çıkış yaparak kapatılması gerektiği yönünde önemli bir çağrıda bulundu.

Şenel, yaptığı açıklamada, Hüdapar’ın kapatılması gerektiğini belirterek, “Ümraniye’de uzun yıllardır eğitimci olarak görev yaptım ve toplumun her kesimine hizmet etmeye çalıştım. Ancak, Hüdapar’ın faaliyetlerini gözlemlediğimde, bu partiyle ilgili endişelerim arttı. Toplumumuzun birlik ve beraberliğine katkı sağlamayan, aksine ayrıştırıcı bir tutum sergileyen bu yapı, kapatılmalıdır” ifadelerini kullandı.

Şenel’in açıklamaları, Hüdapar’a karşı eleştirel bir bakış açısını yansıtırken, eğitimci kimliğiyle tanınan Şenek’in sözleri Ümraniye’de geniş yankı uyandırdı. Şenek, daha önceki faaliyetleriyle bilinen bir isim olup, bu çıkışıyla da dikkat çekmiştir.

Hüdapar’ın kapatılması talebi, genel olarak siyasi çatışmaların, görüş ayrılıklarının ve toplumsal hassasiyetlerin bir yansıması olarak değerlendirilmekte olup, bu çağrının ilerleyen süreçte nasıl bir etki yaratacağı ise merak konusu olmuştur.

Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.