Dolar 32,4508
Euro 34,6341
Altın 2.384,77
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 17°C
Cts 20°C
Paz 20°C

“Ümraniye Santral Kent Meydanı’nda Yöresel Günler Festivali: Erzurum Lezzetlerini Keşfedin!”

“Ümraniye Santral Kent Meydanı’nda Yöresel Günler Festivali: Erzurum Lezzetlerini Keşfedin!”
7 Eylül 2023 16:56 | Son Güncellenme: 7 Eylül 2023 17:02
157

HABERMAX.Ümraniye Erzurumlular Derneği Başkanı Erdal Yavuz, www.habermax.com.tr sitesine verdiği son röportajda, yerel topluluklar arasında büyük bir heyecan yaratacak olan 08 Eylül ile 28 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek olan Ümraniye Santral Kent Meydanı’nda düzenlenecek Yöresel Günler Festivali’ni duyurdu. Bu festival, Ümraniye’deki yerel kültürün ve zengin mutfak mirasının bir yansıması olarak büyük bir öneme sahip.

Ümraniye’de Heyecan Verici Bir Festival: Erzurum Ürünleriyle Dolu

Başkan Erdal Yavuz. Bizler Ümraniye Erzurumlular Derneği, olarak bu etkinliğe katılarak kendi standlarını kuracaklar. Standları, Erzurum’un eşsiz lezzetlerini sunacak bir vaha gibi olacak. Cağ kebabı, Erzurum sucuğu, Ispir fasulyesi, Hınıs fasulyesi, Erzurum balı ve kerti peyniri gibi Erzurum’a ait ürünler, festival boyunca ziyaretçilere sunulacak. Bu lezzetler, Erzurum’un geleneksel mutfağının en iyi örneklerini temsil ediyor.

Ümraniye Erzurumlular Derneği Başkanı, tüm hemşerileri ve gastronomi meraklılarını bu muhteşem etkinliğe katılmaya davet ediyor. Festival, sadece Erzurum kültürünün bir parçasını değil, aynı zamanda Ümraniye’nin çeşitliliğini ve zenginliğini kutlamak için harika bir fırsat sunuyor. Bu tarihler arasında Ümraniye Santral Kent Meydanı’nda bulunan standları ziyaret ederek, Erzurum lezzetlerini deneyimlemek için bir fırsatınız olacak. Bu festival, yerel toplulukların bir araya gelerek kültürel bir alışverişte bulunabileceği ve lezzetli yemeklerin tadını çıkarabileceği bir etkinlik olarak kesinlikle kaçırılmamalı.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.