Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 19°C
Çar 20°C

“Ümraniye Erzurumlular Derneği Yöneticileri İstanbul Valisi’ni Ziyaret Etti”

“Ümraniye Erzurumlular Derneği Yöneticileri İstanbul Valisi’ni Ziyaret Etti”
22 Ağustos 2023 18:24 | Son Güncellenme: 22 Ağustos 2023 18:47
450

HABERMAX:”Ümraniye Erzurumlular Derneği Başkanı ve Gazeteci Kökenli Erdal Yavuz, İstanbul Valisi Sn. Davut GÜL’ü Makamında ziyaret ederek. Hayırlı Olsun Dileklerini İletti”  Erdal Yavuz, son günlerde gerçekleştirdiği özel Bu anlamlı ziyarette Ümraniye Erzurumlular Derneği’nin önde gelen isimleri de hazır bulunarak, dernek yönetimi olarak Vali GÜL’ü tebrik etme ve hayırlı olsun dileklerini iletmek amacıyla bir araya geldi.

Ümraniye Erzurumlular Derneği’nin yöneticileri olarak Adem ÇİZMELİOĞLU, Bayram ERZİNCANLI, İlhami KAVAK, İsmail AK, Ersin ÇİÇEK, Salim ÖZDİL, Adem ÖZ, Habip KARALI, Yalçın BAYRAK, Ali SIRMA, Nedim ARAS, Erkan ERDOĞAN, Yusuf SANAMER, Köksal DAL ve Zihni ÖZDEMİR, bu önemli ziyaretin bir parçası olarak yer aldılar. Bir araya gelen bu isimler, İstanbul Valisi Sn. Davut GÜL’e nezaket ziyaretinde bulunarak, yeni görevi dolayısıyla tebriklerini sundular.Ümraniye Erzurumlular Derneği yöneticileri, Vali GÜL’ü makamında ziyaret ederek saygıyla karşılandılar, yeni görevinin hayırlı ve başarılı olmasını dilediler. Vali GÜL’e, hemşehri dernekleri arasındaki dayanışma ve iletişimin önemine vurgu yaparak, Ümraniye Erzurumlular Derneği olarak İstanbul Valiliği’nin çalışmalarında her zaman destekçi olacaklarını belirttiler.

Bu ziyaretin temel amacı, yerel yönetimlerle sivil toplum kuruluşları arasındaki işbirliğini pekiştirmek ve İstanbul’un toplumsal dokusuna katkı sağlamak oldu. Ümraniye Erzurumlular Derneği’nin yöneticileri, İstanbul Valisi Sn. Davut GÜL’e başarılı bir dönem temenni ederek, artan başarıların daim olmasını dilediler. Dernek olarak İstanbul’un gelişimine katkıda bulunmaya devam etme arzusuyla bu ziyareti gerçekleştirdiklerini ifade ettiler.

Bu anlamlı ziyaret, yerel yöneticiler ve sivil toplum kuruluşları arasındaki iletişimin ve dayanışmanın önemini bir kez daha vurguluyor. Ümraniye Erzurumlular Derneği’nin İstanbul Valisi Sn. Davut GÜL’e gerçekleştirdiği bu hayırlı olsun ziyareti, bölgenin ve İstanbul’un genelindeki toplumsal ilişkilerin güçlendirilmesine olumlu bir örnek teşkil ediyor.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.