Dolar 32,5217
Euro 34,7908
Altın 2.440,14
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 18°C
Per 19°C

“Ümraniye CHP İlçe Başkan Aday Adayı Gürsel Sarımaden, Delegelere Yönelik Kahvaltı Programı Düzenledi: İlçe Başkanlığı İçin Destek Talebi”

“Ümraniye CHP İlçe Başkan Aday Adayı Gürsel Sarımaden, Delegelere Yönelik Kahvaltı Programı Düzenledi: İlçe Başkanlığı İçin Destek Talebi”
19 Ağustos 2023 12:42 | Son Güncellenme: 19 Ağustos 2023 14:01
216

HABERMAX.Ümraniye Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ilçe başkan aday adayı olan Gürsel Sarımaden, yerel siyasi arenada önemli bir adım atarak, ilçe başkanlığı için aday adaylığını açıkladı. Bugün gerçekleştirdiği etkinlikte mahalle delegelerine yönelik bir kahvaltı programı düzenleyen Sarımaden, katılımcılarla bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundu.

Sarımaden, düzenlediği kahvaltı programında yaptığı açıklamada, Ümraniye ilçesinin ve partisinin geleceğini aydınlık bir şekilde inşa etme hedefiyle yola çıktığını belirtti. Konuşmasında kişisel geçmişine de değinen Sarımaden, 1970 yılında Erzincan’ın Refahiye ilçesinde doğduğunu ve ilk ortaokul öğrenimini Ümraniye ilçesinde tamamladığını ifade etti. Lise eğitiminin ardından Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde yerel yönetimler alanında eğitim aldığını da dile getiren Sarımaden, bu süreçte kazandığı bilgi birikimini ve deneyimleri ilçesine hizmet etmek için kullanma niyetini vurguladı.

Sarımaden, açılış konuşmasında ilçenin ihtiyaçlarına odaklanan, katılımcı ve demokratik bir yönetim anlayışıyla hizmet sunmayı hedeflediğini ifade ederek, parti içi dayanışma ve işbirliğine vurgu yaptı. Delege arkadaşlarından gelecek destekle ilçe başkanlığı koltuğuna oturmayı umduğunu belirten Sarımaden, parti örgütü ve üyeleriyle birlikte elbirliğiyle Ümraniye’nin geleceğine şekil vermeye aday olduğunu dile getirdi.Etkinlikteki kahvaltı programı sırasında delege arkadaşlarıyla samimi bir ortamda sohbet eden Gürsel Sarımaden’in bu adımı, parti içi demokratik süreçlerin önemini yansıtan bir örnek olarak değerlendirilebilir. Mahalle delegeleriyle bir araya gelerek fikir alışverişi yapması, katılımcı bir yönetim anlayışının vurgulanması bakımından dikkat çekici bir yaklaşım olarak öne çıkıyor. Sarımaden’in açıklamaları, Ümraniye CHP ilçe kongresine yönelik beklentileri ve umutları yansıtması açısından da önem arz ediyor.
Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.