Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C

Ümraniye Belediyesi’ne İki Yüz Elli Metre Uzaklıktaki Caminin İnşaatı Yılan Hikayesine Dönüştü

Ümraniye Belediyesi’ne İki Yüz Elli Metre Uzaklıktaki Caminin İnşaatı Yılan Hikayesine Dönüştü
15 Ağustos 2023 11:32 | Son Güncellenme: 15 Ağustos 2023 11:42
202

HABERMAX.Ümraniye Belediyesi’ne iki yüz elli metre uzaklıkta olan caminin inşaatı hakkında merak edilen detaylar ortaya çıkmaya başladı. Ne zaman tamamlanacağına dair kesin bir bilgi olmaması, caminin inşaatının yılan hikayesine dönüşmesine neden oldu. İnşaatın başlamasından bu yana geçen sürede birçok sorun yaşandığı ve bu nedenle gecikmeler yaşandığı belirtiliyor.

7 yıl önce yapımına başlanan caminin içler acısı durumu

Ümraniye’de Caminin inşaatının tam olarak ne zaman biteceği konusunda net bir tarih verilememesi, çevre halkını ve bölge sakinlerini endişeye sevk etti. İnşaatın başladığı dönemde belediye başkanının pankartının arkasında yapılan çalışmaların hızlı bir şekilde tamamlanacağı konuşuluyordu. Ancak daha sonra ortaya çıkan sorunlar nedeniyle bu süreç uzadı ve cami inşaatı tamamlanmadan eskimeye başladı.

İnşaatın yılan hikayesine dönüşmesindeki en büyük sorunların başında maddi sıkıntılar ve eksik malzeme temini geliyor. Proje için ayrılan bütçenin yetersiz kalması ve malzeme tedarikinde yaşanan gecikmeler, caminin inşaatının duraksamasına ve gecikmelere neden oldu. Ayrıca, belediye ve müteahhit firma arasındaki protokol anlaşmalarının gerektiği gibi uygulanamaması da süreci etkileyen faktörler arasında yer aldı.

Bölge halkı ve cami cemaati ise uzun süre boyunca tamamlanması beklenen cami inşaatının bitirilememesinden dolayı hayal kırıklığı yaşıyor. Cami inşaatının tamamlandığında bölge halkının ihtiyaçlarını karşılaması beklenirken, bu gecikmeler nedeniyle alternatif ibadethane arayışlarına yönelmeleri söz konusu oldu.

Ümraniye Belediyesi’nin, cami inşaatının tamamlanması için daha etkin ve hızlı bir şekilde çalışmalarını sürdürmesi, eksiklikleri tamamlamak ve gecikmeleri en aza indirmek adına çözüm odaklı bir yaklaşım sergilemesi bekleniyor. Bölge halkı, tamamlanma tarihi konusunda güncel bilgilere sahip olmayı ve sürecin daha fazla uzamamasını umut ediyor.

Haber var ajansi

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.