Dolar 32,2081
Euro 34,8604
Altın 2.444,95
BİST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
15°C
Hafif Yağmurlu
Pts 18°C
Sal 18°C
Çar 20°C
Per 20°C

“Ümit Özdağ’dan Sert Çıkış: Suudi Arabistan’a Uyarı – Taraftarla Şaka Yapılmaz!”

“Ümit Özdağ’dan Sert Çıkış: Suudi Arabistan’a Uyarı – Taraftarla Şaka Yapılmaz!”
29 Aralık 2023 23:10
132

HABERMAX.Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ, sosyal medya üzerinden Fenerbahçe ve Galatasaray taraftarlarına yapılan muameleye sert bir şekilde tepki gösterdi. Suudi Arabistan’da düzenlenecek olan Süper Kupa finaline ilişkin, taraftarların uçaklarına izin verilmemesine karşı çıkan Özdağ, şu ifadeleri kullandı:

“Fenerbahçe ve Galatasaray taraftarı ile şaka yapılmayacağını anlamadı bu Suudi’ler. Terbiyeli bir şekilde gerekeni yapın ve uçakların kalkmasına izin verin, yoksa taraftarın elinden sizi kimse alamaz!”

Ümit Özdağ’ın bu çıkışı, Türk futbol taraftarlarının özel bir yere sahip olduğu ve onlara yapılan bir ayrımcılığa karşı duyulan rahatsızlığı yansıtıyor. Ayrıca, bu tür konuların siyasetçiler tarafından gündeme getirilmesi, Türkiye’deki siyasi ve spor gelişmeleri arasındaki bağlantıyı vurguluyor.

Özdağ’ın uyarısı, Türkiye’deki futbolseverlerin duygusal bağlarını dikkate alarak, diplomatik ve insan hakları prensipleri çerçevesinde çözüm talep ettiğini belirtiyor. Bu tür açıklamaların, Suudi Arabistan ile Türkiye arasındaki ilişkilerin seyrini de etkileyebileceği öngörülüyor.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.