Dolar 32,9449
Euro 35,7631
Altın 2.529,53
BİST 10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 32°C
Açık
İstanbul
32°C
Açık
Paz 32°C
Pts 30°C
Sal 29°C
Çar 29°C

Uluslararası Estetik Diş Hekimliği Federasyonu 13. Dünya Kongresi İstanbul’da Gerçekleşti

Uluslararası Estetik Diş Hekimliği Federasyonu 13. Dünya Kongresi İstanbul’da Gerçekleşti
10 Mayıs 2024 09:24
133

HABERMAX. IFED’in 30. yılını kutlayan Uluslararası Estetik Diş Hekimliği Federasyonu’nun 13. Dünya Kongresi Türk Estetik Diş Hekimliği Akademisi (EDAD) ev sahipliğinde İstanbul ‘da katılımcıları ağırladı. Estetik diş hekimliği tedavisinin mevcut durumunu ele almayı ve gelecekte nereye gidebileceğine dair öngörüler sunmayı amaçlayan kongrede, Dental Estetik Center Uzman Doktor İlkay Gül, estetik diş tedavilerinin, bireyin fiziksel ve sosyal özelliklerine uygun bir estetik görünüm elde etmeyi amaçladığını vurguluyor.

İnsanların diş hekimine gitmesinin çoğunlukla sebebi diş ağrısı olsa da, estetik diş hekimliği de son zamanlarda popülerleşen bir bilim dalı haline geldi. Estetik diş hekimliği, bireyin hem ağız ve diş sağlığını koruyan hem de estetik bir ağız görüntüsü kazandıran diş hekimliği alanı olarak biliniyor.

LAZER TEKNOLOJİSİ İLE DİŞ ESTETĞİ

Estetik diş hekimliği, bireylerin sosyal ve profesyonel yaşamlarında özgüvenlerini artırıyor. Sağlıklı ve estetik bir gülüş, ilk izlenimlerde büyük bir fark yaratırken, kişisel ilişkiler ve kariyer fırsatları üzerinde de olumlu etkiler yaratıyor. Modern estetik diş hekimliği uygulamaları sayesinde, renklenmeler, diş eksiklikleri ve diğer pek çok problemin etkili ve kalıcı çözümler ile giderilebildiğini savunan Dental Estetik Center Diş Hekimi Uzm. Dt. İlkay Gül “Son yıllarda estetik gülüş tasarımı diş sağlığı ve estetiği anlamında öne çıkıyor. Estetik gülüş tasarımının kişiye özgü olması önemli bir nokta. Estetik diş hekimliğinde teknolojinin rolü oldukça büyük. Estetik gülüş tasarımı, hastalara tedavi öncesi sonuçları görselleştirme fırsatı sunarken, CAD/CAM sistemleri sayesinde tek bir işlemde hazırlanıp uygulanabilmektedir. Ayrıca lazer teknolojisi, diş eti şekillendirme ve diş beyazlatma işlemlerini ağrısız ve hızlı bir şekilde gerçekleştirmeyi mümkün kılmaktadır” ifadelerini kullandı.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.