Dolar 32,5118
Euro 34,9465
Altın 2.435,40
BİST 9.787,87
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

TUZLA’DA KAN BAĞIŞ KAMPANYASI BAŞLADI

TUZLA’DA KAN BAĞIŞ KAMPANYASI BAŞLADI
23 Aralık 2021 14:41 | Son Güncellenme: 23 Aralık 2021 14:57
245

HABERMAX.Tuzla Kaymakamlığı koordinasyonunda Tuzla Belediyesi ve Türk Kızılay’ı Tuzla Şubesi işbirliği ile kan bağış kampanyası düzenlendi. 4 gün sürecek kan kampanyasının ilk gününde kan verme aracı Tuzla Belediyesi Ana Hizmet Binası’nın yanında bağışçılar için hazır bulundu.

Tuzla Kaymakamlığı koordinasyonunda Tuzla Belediyesi ve Türk Kızılay’ı Tuzla Şubesi işbirliği ile kan bağış kampanyası düzenlendi. ‘Paylaşmak Senin Kanında Var’ sloganı ile İstanbul’da bulunan hastanelerde yatan hastaların kan ihtiyaçlarının karşılanması için düzenlenen bağış kampanyası dört gün sürecek. Kan bağış kampanyasının ilk gününde Tuzla Belediyesi Ana Hizmet Binası’nın önünde açılış programı düzenlendi. Düzenlenen programa Tuzla Kaymakamı Ali Akça, Tuzla Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Turgut Özcan, Türk Kızılay’ı Tuzla Şubesi Başkanı Sebahattin Demirci, Muhtarlar, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile birlikte vatandaşlar katıldı.
Açılış programında konuşan Tuzla Kaymakamı Ali Akça,” Bu tip kampanyalara katkıda bulunan ve bunu gönülden yapan arkadaşlarımız aslında kendilerine hizmet veriyorlar. Kanın yerini kandan başka hiçbir şey tutmuyor. Kana ihtiyaç duyulduğunda, onun stresini yaşayan hasta yakınlarının çaresizliğini çoğu zaman görüyoruz. O yüzden o çaresizliği yaşamamak için bu tip kampanyalara katkıda bulunmak durumundayız. İnsan ve vicdan sahibi olmak bunu gerektirir. Çok şükür ilçemizde de vicdan sahibi birçok kardeşimiz var” dedi.
Türk Kızılay’ı Tuzla Şubesi Başkanı Sebahattin Demirci ise,” Pandemi ile karşı karşıya kaldığımız süreçten beri maalesef kan stoklarımızda zaman zaman sıkıntılar oluyor. Ama biz kadir bilen ve birbirini her zaman destek olan bir toplumuz. Dolayısıyla bu zor durumlarda da milletçe kenetlenip ihtiyaçlarımıza destek vererek sürdürüyoruz” dedi.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.