Dolar 32,5061
Euro 34,7169
Altın 2.487,48
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cum 14°C
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 20°C

TUZLA’DA 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUSU YAŞANDI

TUZLA’DA 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUSU YAŞANDI
30 Ekim 2022 13:42 | Son Güncellenme: 30 Ekim 2022 13:47
190

HABERMAX.29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 99’uncu yılı tüm yurtta olduğu gibi Tuzla’da da çeşitli etkinlikler ile kutlandı. Tuzla Belediyesi tarafından düzenlenen bisiklet turu, okçuluk turnuvası ve ‘İkilem’ konseri ile Cumhuriyet Bayramı coşkusu tüm gün sürdü.

Türkiye’nin dört bir yanında büyük bir coşkuyla kutlanan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, Tuzla’da da çeşitli etkinlikler ile kutlandı. Programların ilkinde Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve eşi Gönül Elleri Çarşısı kurucu gönüllülerinden Dr. Fatma Yazıcı’nın katılımıyla Tuzlalı miniklerin hazırladığı Türk Bayraklı 24 metrekarelik pastayla dünya rekoru kırıldı. Tuzla’da tüm güren süren etkinliklerin ikincisi ise, İstanbullu sporcuların katılımı ile düzenlenen okçuluk turnuvası oldu. Mimar Sinan İlkokulu Kapalı Spor Salonu’ndaki turnuvaya katılan sporcular kıyasıya mücadele ettiler. Turnuvada dereceye giren sporculara kupa ve madalya takdim edildi.

“CUMHURİYET BAYRAMI’NA ÖZEL BİSİKLET TURU”

Tuzla Belediyesi tarafından düzenlenen etkinliklerin üçüncüsü ise ‘Cumhuriyet Bayramı Özel Bisiklet Turu’ oldu. Tuzla Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Gençlik Gemisi önünden başlayan bisiklet turu İstanbullu vatandaşların yoğun katılımı ile tamamlandı. Yaklaşık 5 kilometrelik parkurda bisiklet süren İstanbullular keyifli anlar yaşadılar. Cumhuriyet Bayramı’nın coşkusu akşam saatlerinde Tuzla Sahil Tören Alanı’nda gerçekleştirilen ‘İkilem’ konseri ile zirveye ulaştı. Binlerce Tuzlalı, ‘İkilem’ grubunun sevilen şarkılarını hep birlikte söylediler.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.