Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C

TUZLA BELEDİYESİ, İSTANBULLULARA MEHTAP TURLARI İLE DENİZ KEYFİ YAŞATIYOR

TUZLA BELEDİYESİ, İSTANBULLULARA MEHTAP TURLARI İLE DENİZ KEYFİ YAŞATIYOR
20 Temmuz 2023 13:35
116

HABERMAX.Tuzla Belediyesi, İstanbullu vatandaşları gün batımının büyüleyici manzarası ile buluşturmak için özel bir etkinlik düzenlendi. Türkiye’nin ilk ve tek gemi gençlik gemisi olan Mehmet Akif Ersoy Gençlik Gemisi’nin yanından kalkan gemi eşliğinde İstanbullu vatandaşlar, Marmara Denizi’nde eşsiz gün batımı keyfini ikramlar ve canlı müzik eşliğinde deneyimleyebiliyor.

Tuzla Belediyesi, hava sıcaklığının mevsim normallerinin üzerinde seyrettiği bugünlerde İstanbullu vatandaşları gün batımının eşsiz güzelliğini hafif rüzgarla eşlik edeceği Mehtap Turları ile buluşturuyor. Bu kapsamda Türkiye’nin ilk ve tek gemi gençlik gemisi olan Mehmet Akif Ersoy Gençlik Gemisi’nin yanından kalkan gemi eşliğinde İstanbullu vatandaşlar, Marmara Denizi’nde eşsiz gün batımı keyfini ikramlar ve canlı müzik eşliğinde deneyimleyebiliyor. Kontenjanla sınırlı olan Mehtap Turları’na İstanbullu vatandaşlar etkinlik.tuzla.bel.tr adresinde başvurabilecekler.

Mehtap Turları hakkında açıklamalarda bulunan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, ”Tuzla Mehtap Turları, sıcak havalarda efil efil esen bir öneri. Deniz kenti Tuzlamızda muhteşem bir gün batımı seyri eşliğinde dostlarınızla, ailenizle hoşça zaman geçirebilirsiniz” ifadelerini kullandı.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.