Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

“TÜRKİYE’Yİ TEHDİT ETMEYE HİÇ KİMSENİN HAKKI YOKTUR”

“TÜRKİYE’Yİ TEHDİT ETMEYE HİÇ KİMSENİN HAKKI YOKTUR”
10 Ekim 2019 18:52 | Son Güncellenme: 10 Ekim 2019 18:53
477

AHA.BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ EKİM AYI TOPLANTISI İKİNCİ OTURUMU ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MANSUR YAVAŞ’IN YÖNETİMİNDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ BAŞKAN YAVAŞ, ABD BAŞKANI DONALD TRUMP’IN TÜRKİYE’YE YÖNELİK AÇIKLAMALARINA TEPKİ GÖSTERDİ BAŞKAN YAVAŞ: “TÜRKİYE’Yİ HADSİZ ŞEKİLDE TEHDİT ETMEYE HİÇ KİMSENİN HAKKI YOKTUR” “TRUMP’I SAYGI GÖSTERMEYE DAVET EDİYORUZ” BAŞKAN YAVAŞ MECLİS’TE YAŞANAN TARTIŞMALARDAN RAHATSIZLIK DUYDUĞUNU İFADE ETTİ

????????????????????????????????????

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi Ekim ayı toplantısının ikinci oturumu, Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın yönetiminde gerçekleştirildi.

                   Türkiye’nin Suriye’nin kuzeyine planladığı “Barış Pınarı Harekatı”na yönelik ABD Başkanı Donald Trump’ın yaptığı açıklamalar Başkent gündemine oturdu.

Başkan Yavaş da Meclis’teki konuşmasına, Trump’ın Türkiye’ye karşı tehdit içeren mesajlarına sert tepki göstererek başladı.

“TÜRKİYE’Yİ TEHDİT ETMEYE HİÇ KİMSENİN HAKKI YOKTUR”

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, ABD Başkanı Trump’ın sosyal medya üzerinden paylaştığı mesajlarını nezaketsizlik ve hadsizlik olarak nitelendirdi ve şöyle konuştu:

“Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak diyoruz ki, Türkiye’yi hadsiz bir şekilde tehdit etmeye hiç kimsenin hakkı yoktur. Türkiye’nin hiç kimseden korkacak hali de yoktur. Çünkü Türkiye bildiğiniz gibi zor dönemlerde, Kurtuluş harbinde, daha öncesinde ve daha sonrasında bir ve beraber olmasını her zaman bilmiştir. Trump’ı saygı göstermeye davet ediyoruz. Bir ve beraber olarak, içerisinde en ufak bir muhalif ses çıkmadan, 82 milyon ferdimizin tümünün karşısında olduğunu bilmesini isteriz.”

BAŞKAN YAVAŞ MECLİS’TEKİ TARTIŞMALARDAN RAHATSIZ

        Büyükşehir Belediye Meclisi Ekim ayı toplantısında işten çıkarmalar konusunda yaşanan tartışmalardan duyduğu rahatsızlığı da dile getiren Başkan Yavaş, Ankara’ya hizmet etmek için 4.5 yılın kaldığını, bu hizmetleri ilçe belediyeleri ve tüm meclis üyeleri ile birlikte yapmak istediklerini belirtti.

Başkan Yavaş, iddialardan ve ithamlardan önce yan yana gelerek bilgi ve belgelerin istenmesi halinde bunları paylaşabileceğini, böylece tartışmaların önüne geçilebileceğine dikkat çekti

Paylaşın:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.