Dolar 32,5692
Euro 34,7679
Altın 2.413,03
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 18°C

TÜRKİYE’NİN EN BAŞARILISI TANJU ÖZCAN

TÜRKİYE’NİN EN BAŞARILISI TANJU ÖZCAN
6 Ocak 2023 18:47 | Son Güncellenme: 6 Ocak 2023 19:47
195

HABERMAX.Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan başarısıyla anketlerde zirveyi kimselere bırakmıyor. SONAR araştırma şirketinin son anketinde Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan Türkiye’nin en Başarılı İl Belediye Başkanı seçildi. Özcan hafta içi de ORC araştıra şirketinin anketinde Türkiye’nin en başarılı 2’nci İl Belediye Başkanı seçilmişti.

2023’e sayılı günler kala yılın son anket sonuçları kamuoyu ile paylaşılıyor.

ZİRVEDE BİR BOLULU

SONAR araştırma şirketi, 2022’nin en başarılı İl Belediye Başkanları anketinin sonuçları açıkladı. Ankette Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, yüzde 59,8 oy oranıyla Türkiye’nin en başarı İl Belediye Başkanı oldu. Hafta içi ORC araştırma şirketi tarafından da Türkiye’nin en başarılı 2’nci İl Belediye Başkanı seçilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, bu anketlerle başarısını üst üste iki kez taçlandırmış oldu.

Tanju Özcan başarısını bir kez daha tescilledi

Türkiye’nin en başarılı 2’nci il Belediye Başkanı Tanju Özcan oldu
Bolu’da hayata geçirdiği proje ve çalışmalarla tüm dikkatleri üstüne çeken Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, ORC araştırma şirketi tarafından yapılan ankette, Türkiye’nin en başarılı 2’nci İl Belediye Başkanı seçildi.
ORC Araştırma, 2022’nin en başarılı İl Belediye Başkanları anketinin sonuçları açıkladı.
Başarı oranı yüzde 59,1
12-24 Aralık 2022 tarihleri arasında, 30 büyükşehir ve 51 il merkezinde yapılan ankete Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan damgasını vurdu. Özcan, “Belediye Başkanlarının çalışmalarından ve hizmet kalitesinden ne kadar memnunsunuz?” sorusunun yöneltildiği ankette, yüzde 59,1’lik başarı oranıyla Türkiye’nin en başarılı 2’nci İl Belediye Başkanı seçildi. Bu sonuçla birlikte Özcan, başarısını bir kez daha tescillemiş oldu.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.