Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 18°C
Per 19°C

Türkiye – Dünyanın en büyük konaklama grubu Accor, Türkiye genelindeki varlığını, daha da güçlendirmek için Fenix Şirketler Grubu ile ortaklığını duyurdu.

Türkiye – Dünyanın en büyük konaklama grubu Accor, Türkiye genelindeki varlığını, daha da güçlendirmek için Fenix Şirketler Grubu ile ortaklığını duyurdu.
2 Ekim 2023 21:58
79

HABERMAX.2025 yılında açılması planlanan Swissôtel Antalya Kalkan, ikonik Swissôtel Hotels & Resorts markasını Türkiye’nin muhteşem koylarına taşıyacak. Kalkan koylarında ayrıcalıklı bir konumda yer alan Swissôtel Antalya Kalkan, dinlendirici panoramik manzarasının yanı sıra, huzurun özünü ve yüksek konfor duygusunu yakalayan otel alanlarıyla, mükemmel uyum sağlayan özel bir plaj alanı da sunacak.


İmza töreninde Fenix Şirketler Grubu Grup Başkanı Eyüp Mavi şunları söyledi: “Accor ile olan işbirliğimiz şirketimizin büyümesinde bir dönüm noktasıdır. Swissôtel markasını Türkiye’nin doğal güzelliklerini sergileyen bir lokasyona getirmek için birlikte çalışmaktan gurur duyuyoruz. Bu ortaklık, Fenix’in uzmanlığından ve Accor’un küresel itibarından yararlanarak Akdeniz bölgesindeki konukseverlik ortamını yükselten, heyecan verici bir girişimi temsil ediyor.”

Accor Premium, Orta ölçekli ve Ekonomi Bölümü Orta Doğu, Afrika ve Türkiye COO’su Paul Stevens; “Swissôtel Antalya Kalkan projesini hayata geçirmek için Fenix Şirketler Grubu ile ortaklık yapmaktan mutluluk duyuyoruz. Kalkan’ın nefes kesen koylarında, büyüleyici konumu ve sunacağı olağanüstü olanaklarla bu tesisin, iyi bir yaşam ve zenginleştirici deneyimler arayan gezginler için öncü olacağına inanıyoruz.” dedi.

Proje, toplam 39.615 m2’lik geniş alanı ile Swissôtel Antalya Kalkan’ı, Swissôtel markası için dikkat çekici bir otel haline getiriyor. Swissôtel Antalya Kalkan’da 245 şık ve ferah oda, üç seçkin restoran yer alacak. Otelde iki bar, özel plaj, açık yüzme havuzu ve 900 m2’lik fitness ve spa tesisi de misafirlerle buluşacak.

Tesis geleneksel yapılardan ayrılarak, sezgisel tasarım sunmaya, yerel geleneklerin unsurlarını birleştirmeye, kusursuz işçiliğe, sürdürülebilirliğe ve güçlü bir bağlılığa odaklanacak. Swissôtel Antalya Kalkan,genel konaklama deneyimine bütünsel bir yaklaşımla benzersiz ve yenilikçi alanlar sunacak. İç ve dış peyzaj düzenlemesi ve tesis bünyesindeki doğal bitki örtüsünün varlığı, konukların muhteşem bir doğa içinde konfor, canlılık ve rahatlama duygularına hitap edecek.

Rahatlama ve sağlıklı yaşam arayanlar için Swissôtel Antalya Kalkan, fitness merkezi, güzellik salonu, yoga stüdyosu, sauna, buhar odası, Türk hamamı gibi son teknoloji olanaklarla donatılmış 900 m2lik geniş bir fitness ve spa tesisini de misafirlerine sunacak. Konukların sağlıklarına hitap eden canlandırıcı deneyimlerin keyfini çıkarabilecekleri masaj odalarıda yine tesis içerinde yerini alacak.

Swissôtel Antalya Kalkan’ın en öne çıkan özelliklerinden biri de özel plajı ve açık yüzme havuzu. Kalkan’ın nefes kesen koylarında konaklayacak olan misafirler, gerçekten unutulmaz bir deneyim için güneşin tadını çıkarıp, berrak sularda serinlerken, çeşitli su aktivitelerinin de keyfini çıkarabilecekler.

Tanınmış bir İsviçre markası olan Swissôtel Hotels & Resorts, İsviçre misafirperverliğinin zengin geleneğini sürdürürken Alpler’in canlı enerjisini bünyesinde barındıran çağdaş otelleriyle dünya çapında tanınmakta. Swissôtel Hotels & Resorts, 20 ülkede 34 tesis ile hizmet veriyor ve 33 yeni oteli bünyesine katmaya hazırlanıyor. Swissôtel, 110’dan fazla ülkede 5.500’den fazla tesise ve proje aşamasında olan 1.262 otele sahip, dünya lideri bir konaklama grubu olan Accor’un parçasıdır.

SWISSÔTEL HAKKINDA
Dünyanın en tanınmış İsviçre markalarından biri olan Swissôtel Hotels & Resorts, kökleri İsviçre misafirperverliği geleneğinden gelen, Alp enerjisinin tazeliği ve canlılığıyla aşılanmış çağdaş oteller sunmaktadır. Akıllı tasarımı, kaliteli işçiliği ve sürdürülebilirliğe yönelik duyarlı yaklaşımıyla saygı duyulan Swissôtel, misafirlerine dünyayı keşfetme, hayatın gerçek ödüllerini keşfetme ve ‘iyi yaşama’ fırsatlarını kucaklama konusunda gönül rahatlığı sağlıyor. Swissôtel markası 1980 yılında kuruldu ve bugün, İstanbul’daki Swissôtel The Bosphorus, Singapur’daki Swissôtel The Stamford, Swissôtel Chicago ve Swissôtel Jakarta Pik Avenue gibi amiral gemisi tesisleri de dahil olmak üzere dünya çapında 30’dan fazla otele sahiptir. Swissôtel, 110’dan fazla ülkede 5.500’den fazla tesise sahip dünya lideri bir konaklama grubu olan Accor’un bir parçasıdır ve çok çeşitli ödüllere, hizmetlere ve deneyimlere erişim sağlayan bir yaşam tarzı sadakat programı olan ALL – Accor Live Limitless’a katılan bir markadır.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.