Dolar 32,2081
Euro 34,8604
Altın 2.444,95
BİST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 18°C
Sal 18°C
Çar 20°C
Per 20°C

Türkiye Değişim Partisi’nden AK Parti’ye nezaket ziyareti

Türkiye Değişim Partisi’nden AK Parti’ye nezaket ziyareti
9 Mart 2021 12:25 | Son Güncellenme: 25 Mayıs 2021 21:40
752

AHA.Türkiye Değişim Partisi Çekmeköy ilçe Başkanı Yusuf Pınarlı ve Başkan yardımcısı Durmuş Acar  İle birlikte AK Parti Çekmeköy ilçe Başkanı Av. Akın İlhan’a hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu. Ziyarette konuşan AK Parti İlçe Başkanı İlhan, “Her zaman iktidar partisi olarak fikirlerinize ve taleplerinize açığız. İnşallah amaç Çekmeköy’e bütün memlekete hizmet etmek” dedi.

 Ziyarete Türkiye Değişim Partisi Çekmeköy ilçe Başkanı Yusuf Pınarlı ve Başkan yardımcısı Durmuş Acar katıldı 

Bundan böyle “Alışkanlıkları değiştirmek istiyoruz”

Ziyarette konuşan Türkiye Değişim Partisi Çekmeköy ilçe Başkanı Pınarlı “Başkanım, bizim ziyaret amacımız AK Parti evet, iktidar partisi evet, biz farklı kulvarda yarışıyoruz , koşturuyoruz ama. Biz bu pandemi sürecinden bu yana işte birtakım biliyorsunuz önlemler çok fazla arttı ve kısıtlamalar yükselince çoğalınca çıkamamıştık ama gerçi çok uzun süredir yapılmayan, bu tür ziyaretler alışılagelmiş değil ama biz bu alışkanlıkları değiştirmek istiyoruz. Uzlaşmak, her zaman dayanışma içinde olmak ve hepimiz ilçemiz Çekmeköy için çalışıyoruz. İstanbul’umuz için ne yapabiliriz? Birlikte zaman zaman bir araya gelip ortak fikirler ortaya koyarak beldemizin gelişmesi için neler yapabiliriz? bunları konuşmak gerekir. Her şey değişiyor. Artık siyaset yapma biçimi de değişiyor. Yani ülkemizin 82 milyon insanı bir takım malum siyasetin kavgalarından da bıkmış durumda.Turkiye Değişim Partisi siyasi partilerimizi hiç ayırt etmeden odaları sendikaları ziyaret ediyoruz, dinliyoruz, halkımızı dinliyoruz. Buradan ortaya çıkan bize böyle bir görev de verildi. Aslında tamamen halktan gelen bir şeydir bu. Ve biz bunu severek icra ediyoruz. Yani gelip AK Parti’ye arkasından CHP ve MHP’yi ziyaret edeceğiz. Bu görüşmelerimiz umarım devam eder” dedi.

“Tek bayrağımız, tek vatanımız var”

“Biz bu ülkenin evlatlarıyız” diyen Başkan Pınarlı konuşmasını şöyle sürdürdü; Hepimizin bir tane tek bayrağı var, bir tane vatanımız var. Türkiye Cumhuriyeti devleti onun için ayrımız gayrımız ana noktalar da olamaz zaten. Böyle olduğu gibi de bizim kendi ilçemizde İstanbul’da ayrışmamız söz konusu olamaz. Fikirlerimiz ayrıdır ancak. Anadoluda bir söz vardır. Her akıl bir olsa bağ duvarı neylesin.Bizler Yurt severiz. Aynı şekilde diğer partilerin temsilcileri de farklı şekillerde farklı yollardan farklı düşüncelere sahipler. Birbirimize saygı duyacağız. Birbirimize yerine göre doğrularına doğru diyeceğiz. Dediğim gibi memleketimiz için ilçemizin kalkınması için neler yapabilirizi sürekli görüşmek durumundayız. Ben çok teşekkür ediyorum dedi.

“Mesele memleket meselesi olunca her şeyin önüne geçer”

Daha sonra söz alan Çekmeköy AK Parti’nin çiçeği burnunda Başkanı Av. Akın İlhan Türkiye Değişim Partisi ilçe Başkanı Yusuf Pınarlı ve Başkan yardımcısı Durmuş Acar’a nezaket ziyaretinde bulundukları için çok teşekkür ediyorum. Çekmeköy olarak birlik beraberlik içerisinde, mesele memleket olunca her şeyin önüne geçen ve bu fikirlere her zaman açık olan bir yapıya sahibiz. Türkiye’de inşallah bütün siyasi partileri ile menfaati memleket olunca birleşen, hiçbir şekilde ayrışmayan ve fikirlerini paylaşabilen bir ilçe olarak inşallah örnek olacağız. Ben başkanımıza böyle bir ziyaretinden dolayı tekrar tüm yönetim kuruluna da arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. İnşallah sık sık ziyaretlerimizi gerçekleştirerek istişare halinde olacağız. Başkanımızın dediği gibi bayrağımız tek, vatanımız da tek. İnşallah birlik beraberliğimiz ve tek noktamız varken mutlaka fikir ayrılıklarımız olacaktır. Ama saygı ve sevgi çerçevesinde inşallah bu görevleri ifa edeceğiz. Ben başkanıma tekrar teşekkür ederim. Her zaman iktidar partisi olarak fikirlerinize ve taleplerinize açığız. İnşallah amaç ilçemiz Çekmeköy’e bütün memlekete hizmet etmek. Bu birlik beraberlik içerisinde hepinize tekrar teşekkür ediyorum” dedi.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.