Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 19°C
Per 18°C

Türk Milleti, Prof. Dr. Orhan Türkdoğan’ı Uğurladı: Son Yolculuğu Eyüp Sultan Camii’nden Gerçekleştirildi

Türk Milleti, Prof. Dr. Orhan Türkdoğan’ı Uğurladı: Son Yolculuğu Eyüp Sultan Camii’nden Gerçekleştirildi
2 Şubat 2024 21:41 | Son Güncellenme: 2 Şubat 2024 21:44
351

HABERMAX. İş adamı, siyaset bilimcisi ve eğitimci Sabri Şenel, Türk milletine önemli bir kaybı duyurarak, Türkiye’nin tanınmış isimlerinden Prof. Dr. Orhan Türkdoğan’ın son yolculuğuna Eyüp Sultan Camii’nden uğurlandığını açıkladı.

Türk milleti, Türkiye’nin milli ve bilimsel alanlarda öncü isimlerinden birini kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyor. Prof. Dr. Orhan Türkdoğan, akademik çalışmaları ve milli ilmi bilimsel çizgideki eserleriyle tanınıyordu. Ulu çınarın aramızdan ayrılmasıyla birlikte, Türkiye’nin bilim dünyasında büyük bir boşluk oluştu.

Sabri Şenel’in açıklamasında, Prof. Dr. Orhan Türkdoğan’ın bedeninin aramızdan ayrılmış olmasına rağmen, fikir ve düşüncelerinin Türkiye’nin geleceğinde önemli bir role sahip olacağı vurgulandı. Türk milletinin kutup yıldızı olarak nitelendirilen Türkdoğan’ın fikirleri, özellikle bu dönemde zifiri karanlıklara ışık tutacak.

Son yolculuğunda Eyüp Sultan Camii’nden dualar eşliğinde uğurlanan Prof. Dr. Orhan Türkdoğan için Türk milleti, derin bir başsağlığı ve rahmet dileğinde bulunuyor. Türkdoğan’ın mirası, Türkiye’nin bilim ve düşünce dünyasında uzun süre yaşayacak ve ilham kaynağı olmaya devam edecektir.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.