Dolar 32,4399
Euro 34,8401
Altın 2.440,87
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 15°C
Çar 18°C
Per 19°C
Cum 17°C

Türk Gıda Sektörü WorldFood İstanbul’da Buluştu

Türk Gıda Sektörü WorldFood İstanbul’da Buluştu
6 Eylül 2023 19:56 | Son Güncellenme: 6 Eylül 2023 19:57
75

HABERMAX.Türk gıda sektörünün uluslararası buluşma noktası olan 31. Uluslararası Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı – WorldFood İstanbul, bugün Tüyap Kongre ve Fuar Merkezi’nde (Büyükçekmece) kapılarını ziyaretçilerine açtı. Tüm dünyadan binlerce alıcının ağırlandığı fuarda, Türkiye’nin ilk doğal ve sağlıklı kuru kavrum kaplama leblebi ve fıstık markası Anında Bitiyo, 11.Hall B332 nolu stantta yerini aldı. Sağlıklı yaşam trendinin her geçen gün değişime uğradığına dikkat çeken Anında Bitiyo Ceo’su Alper Ceylan, yeni nesil kuruyemişte tüketici sağlığını ön plana tutarak geliştirdikleri 32 çeşit ürünün yurt içi ve yurt dışında yoğun ilgi gördüğünü dile getirdi.

WorldFood İstanbul, 30 yıldır gıda ve içecek üreticileri ile Türkiye’nin önde gelen alıcılarının buluşma noktası olarak dikkat çekiyor. Fuar, yabancı gıda ve içecek firmaları için Türk pazarını keşfetme, sektördeki önemli kişilerle ve alıcılarla bağlantı kurma ve ürünlerini heyecan verici bir yeni pazarda tanıtma fırsatı sunuyor.

Son 3 yılda sağlıklı atıştırmalık pazarında önemli gelişmeler yaşandığını söyleyen Anında Bitiyo CEO’su Alper Ceylan, “Son zamanlarda sağlıklı ve doğal ürünlere olan talebin artmasıyla birlikte, kuruyemişler en popüler atıştırmalık seçeneklerinden biri haline geldi. Biz de kuruyemişleri sıradan atıştırmalıklardan daha fazlası haline getirmek için çaba harcıyoruz. Amacımız, farklı karışım ve kavurma yöntemleriyle müşterilere benzersiz lezzetler sunmak. Bu yaklaşımla tüketicilerin deneyimlemediği tatlarla tanışmalarına yardımcı oluyoruz. Kuruyemişlerin doğal özelliklerini koruyarak lezzetlerini maksimum seviyeye çıkarıyoruz” şeklinde ifade etti.

WorldFood İstanbul ile ihracat ağını genişletmeyi hedeflediklerini belirten Ceylan, “32 çeşit ürünümüz, hem yurt içi hem de yurt dışında yoğun ilgi görüyor. Şu an ürünlerimizi Türkiye’nin birçok noktasında bulunan müşterilerimize ulaştırıyoruz. Önümüzdeki yıl içerisinde satış noktası ağımızı genişletecek önemli adımlar atacağız. Bu yıl içerisinde Fransa, Almanya, Hollanda, Gürcistan ve Avusturya başta olmak üzere 6 ülkeye ihracata başladık. Bu yıl başta Avrupa ülkelerinin tamamı olmak üzere Amerika ve Körfez pazarına ürünlerimizi ulaştıracağız” dedi.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.