Dolar 32,5827
Euro 35,0155
Altın 2.461,48
BİST 9.905,29
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

TRPharm, Onkolojik Hastalıklarda Güncel Tanı ve Tedavi Yöntemlerini Bişkek’te Anlattı

TRPharm, Onkolojik Hastalıklarda Güncel Tanı ve Tedavi Yöntemlerini Bişkek’te Anlattı
8 Haziran 2023 22:41 | Son Güncellenme: 8 Haziran 2023 22:47
116

HABERMAX.Onkoloji, immünoloji, gastroenteroloji, oftalmoloji, nadir hastalıklar ve medikal estetik odağında sunduğu ilaç ve ilaç dışı inovatif çözümlerle sağlık alanının öncü şirketi TRPharm, “Onkolojik hastalıkların modern tedavi ve teşhis yöntemleri” konulu konferansa ev sahipliği yaptı ve Kırgız hekimlere modern tanı yöntemlerini ve onkolojik kemoterapi ilaçlarının avantajlarını aktardı.

Yenilikçi sağlık şirketi TRPharm, 25 Mayıs’ta Kırgızistan’ın başkenti Bişkek’te düzenlediği “Onkolojik hastalıkların modern tedavi ve teşhis yöntemleri” konulu konferansta, Bişkek ve Oş şehirleri onkoloji merkezlerinin klinik şefleri, ülkedeki erişkin ve pediatrik onkologlar ve hematologlarla bir araya geldi. Kırgızistan Sağlık Bakan Yardımcısı Maksudova K.A’nın ve Sağlık Bakanlığı Acil Tıbbi Yardım Daire Başkanı Sutueva Gulasyl’nın da katıldığı konferansın açılışını, Türkiye Bişkek Büyükelçisi Ahmet Sadık Doğan yaptı. Konferansta TRPharm Uluslararası İş Birimi Direktörü Mehmet Beyazyürek, TRPharm hakkında bilgi verirken; TRPharm Medikal Direktörü Doç. Dr. Tolga Tuncel, onkolojik hastalıklarda güncel tanı ve tedavi yöntemlerini aktardı. TRPharm onkolojik kemoterapi ilaçlarının avantajlarını da anlatan Doç. Dr. Tuncel, hekimlerin sorularını yanıtlayarak, geri bildirimler aldı.

 

Konferansa ilişkin bir değerlendirmede bulunan TRPharm Genel Müdürü İsmet İnce, “Bu konferans hem sektördeki yenilikleri aktarmak hem de ihtiyaçların tespitini sağlamak anlamında büyük bir önem arz ediyor. Önümüzdeki dönemde de Kırgız sağlık otoritesi ve hekimlerle yakın çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Hep birlikte Kırgızistan’da onkoloji alanında tanıdan tedaviye karşılanmamış ihtiyaçlara birlikte çözümler üreteceğiz. Kırgızistan’da attığımız bu adım, global, inovatif bir sağlık şirketi olma vizyonumuza hizmet ediyor” dedi.

 

TRPharm Hakkında

2013 yılında kurulan TRPharm, onkoloji, immünoloji, gastroenteroloji, oftalmoloji, medikal estetik ve özellikle nadir hastalıkların tedavisine yönelik orijinal, jenerik ve biyobenzer ürünleri sektörün hizmetine sunuyor. Son dönemde ilaç alanındaki tecrübesine cihaz, genetik testler ve rejeneratif tıp alanlarını da ekleyen TRPharm, ürün ve hizmetlerini Latin Amerika’dan, Kafkas ülkelerine, Balkanlar’dan Kuzey Afrika’ya kadar birçok farklı coğrafyadaki 20’e yakın ülkeye ulaştırıyor. Sektördeki iddiasını “Where Health Meets Innovative Solutions” mottosuyla sürdüren TRPharm, global, inovatif bir sağlık firması olmayı hedefliyor.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.