Dolar 32,1617
Euro 35,1322
Altın 2.474,53
BİST 10.158,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 22°C
Cts 23°C
Paz 23°C

Trendyol dağıtım işçileri bazı olumsuz sebeplerden dolayı eylem yaptı 

Trendyol dağıtım işçileri bazı olumsuz sebeplerden dolayı eylem yaptı 
24 Ocak 2022 13:30 | Son Güncellenme: 24 Ocak 2022 14:30
427

HABERMAX.Trendyol çalışanları  yüzlerce moto ve araba kurye, ile birlikte  yüzde 11 oranındaki  zammını protesto etmek için şirketin İstanbul Maslak’taki binası önünde bir araya geldi.

Türkiye’nin en büyük alışveriş siteleri içerisinde yer alan Trendyol genelde reklamları ile biliniyor. Neredeyse her yerde bu markanın reklamlarını görmek mümkün. Ayrıca ürün yelpazesini de sürekli olarak genişletiyor. Bu durum şirketin diğer e-ticaret sitelerine göre daha fazla kullanılmasını sağlıyor.

Yaşanan gelişmeler her ne kadar şirket için olumlu görünse bile çalışanları bazı noktalarda olumsuz etkiliyor. Mesela şirketin kurye çalışanları artan mesai ve azalan ücretler ile ilgili eylem bu sabah itibariyle yaptı. Tüm kuryeler kontağını kapatarak eylem yaptı. Merkezi Maslakta bulunan firmaya doğru slogan atan işçiler şirketi protesto etti.

Paylaşın:
ETİKETLER: , , ,
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.