Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C
Per 16°C

TRABZON İSMİ BİR MARKADIR HERKES BUNU BÖYLE BİLSİN!

TRABZON İSMİ BİR MARKADIR HERKES BUNU BÖYLE BİLSİN!
21 Şubat 2019 23:53 | Son Güncellenme: 22 Şubat 2019 00:07
526
AHA.Çekmeköy Trabzonlular Derneği son günlerde Dernek Başkanı Hasan Keleş’in yaptığı bir açıklama ile gündeme geldi.Bu açıklamada Hasan Keleş basın aracılığıyla Seyfettin Yıldırım mı desteklediğini söyledi ve sonrasında Ortalık karıştı
Çekmeköy Trabzonlular Derneği son günlerde Dernek Başkanı Hasan Keleş’in yaptığı bir açıklama ile gündeme geldi.Bu açıklamada Hasan Keleş basın aracılığıyla Seyfettin Yıldırım mı desteklediğini söyledi ve sonrasında Ortalık karıştı
Çekmeköy Trabzonlular Derneği üyeleri en baştan alınan prensip kararı gereği siyasetten uzak siyasetçiye yakın bir politika izleyeceklerini ve müşterek konularda birlikte hareket ederek Çekmeköy’deki Trabzonluların Birliği’ni sağlamaya çalışacaklardı.
Mevcut Dernek Başkanı Hasan Keleş, Seyfettin Yıldırım hakkında yaptığı açıklamaya, açıklık getirerek “Bu benim Hasan Keleş olarak Seyfettin Yıldırım’ın şahsına verdiğim bir destektir Derneği mi ve üyelerini bağlamaz. Ben de kimi destekleyecek mi kimseye soracak değilim.” diyerek olayın seyrini değiştirdi. Bu açıklamalardan tatmin olmayan hatta rahatsız olan bazı kurucu üyeler ve kurucu dernek başkanı Erdal Albayrak bugün bölge basının önüne çıkarak olayları değerlendirdi.
Erdal Albayrak konuşmasında Hasan Keleş bu dernekte çok önemli bir isimdir. Yaptığı işler herkesin takdirini kazanmıştır.Kendisi aklı ile eğitimi ile çalışkanlığı ile sevdiğimiz bir arkadaşımız ve eski dostumuz ,biz sadece Çekmeköy Trabzonlular Derneği nin başkanı olduğu bu dönemde yaptığı açıklamayı yanlış ve basiretsiz buluyoruz.
Geçmişte kendisinin siyasi beklentileri için emek vermiş yüzünü kızartmış arkadaşlarından biriyim.Arkadaşımızın her türlü mevki ve makam hak ettiğine dair en ufak bir şüphemiz yok .Ancak daha evvel aday olan ve tekrar adaylığını açıklayan Seyfettin Yıldırım’a kendisi şahsen dese dahi bu açıklama üyeleri tatmin etmemiş inandırıcı bulunmamıştır.
Çekmeköy Trabzonlular Derneği olarak her görüşten hemşerimizin bir arada tutmak için birleştirip kaynaştırmak için çıktığımız bu yol bu açıklama ile bir yol kazasında dönüşmüştür .
Bu hatanın tek sorumlusu Hasan Keleş değil aynı zamanda yönetim kuruludur. Herkes şunu biliyor ki seçimlere bir ay kala yapılan bu açıklama derneğimize yapışmıştır.
Ben ise rahatsız olan arkadaşlarımın duygu ve düşüncelerini aktarmak zorundayım .Bu açıklamadan sonra yaşanan süreç sıkıntıyı daha büyütmüştür kendini dernekten ayırarak bir değer olarak gören başkanın açıklamaları inandırıcı bulunmamıştır .Kamuoyundaki algı’nın düzeltilmesi adına Çekmeköy Trabzonlular Derneği her zaman her partiye eşit mesafede duracak bunu söylemek zorundayız. Siyaset yapmak isteyen arkadaşımız dernek üyelerimiz ile istişare eder ve onun arkasında dururuz. Bu işin doğrusu bu açıklamayı yapan Hasan Keleş ve diğer partilerden  meclis üyesi adayı olan yönetim kurulu üyelerinin  istifa etmesidir. Burada STK yada Siyaset arasında bir seçim yapmalılar ki bizde onları destekleyebilelim.
KAYNAK HABER EXPRES
Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.