Dolar 32,4339
Euro 34,7397
Altın 2.433,78
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
15°C
Hafif Yağmurlu
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 18°C

TOPLU SENDİKA SÖZLEŞMESİ HAYIRLI OLSUN

TOPLU SENDİKA SÖZLEŞMESİ HAYIRLI OLSUN
14 Ekim 2019 22:25 | Son Güncellenme: 14 Ekim 2019 22:31
524

AHA.Șile Belediyesi ile Hizmet-İş Sendikası arasında KHK ile kadro sahibi olan 256 işçilerimizi kapsayan Toplu İş Sözleşmesi imzalandı. Belediye Başkanımız İlhan Ocaklı, Hak-İş Hizmet-İş Sendikası Genel Başkanı Mahmut Arslan imzalanan sözleşme törenine KHK’lı personelimiz, belediyemiz ve sendika temsilcileri de katıldı.

Șile Belediyesi ile Hizmet-İş Sendikası arasında KHK ile kadro sahibi olan 256 işçilerimizi kapsayan Toplu İş Sözleşmesi imzalandı. Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, Hak-İş Hizmet-İş Sendikası Genel Başkanı Mahmut Arslan imzalanan sözleşme törenine KHK’lı personelimiz, belediyemiz ve sendika temsilcileri de katıldı.

Verilen Her Emek, Akıtılan Her Alın Teri Kutsaldır.

Toplu iş sözleşmesi töreninde konuşan Belediye Başkanı İlhan Ocaklı; toplu iş sözleşmesinin imzalanmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Mevcut kaynaklarımızı en iyi şekilde değerlendirmek için çaba sarf ediyoruz. Emekçi kardeşlerimizin gayreti ile belediyemizi daha ileri taşıyacağız. Her bir arkadaşımızın alın terine sahip çıkarak karşılığını vermek için elimizden geleni yapacağız. Verilen her emek ve alın teri kutsaldır. Toplu iş sözleşmeniz hepimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

1 Milyon İşçi Kadrolu Oldu.

Törende konuşan Hak-iş Genel Başkanı Mahmut Arslan; ”Önümüzdeki yıldan itibaren bu toplu sözleşme sistemi de tamamen kadrolu arkadaşlarımızın sistemiyle beraber yürüyecek. Esas olan şudur, sizler Şile Belediyesi’nin kadrolu işçisi oldunuz. Sizler belediyenin çalışanlarısınız. Bu tarihi bir dönüşüm ve reformdur. Bu reformun mimarı da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dır. Şu anda 80 milyonluk ülkemizin belediyeler, özel idareler, bakanlıklar ve KİT’lerde toplam kadrolu çalışan sayımız 180 bindir. Biz taşeron mevzuatıyla ilave 1 milyon kamuya kadrolu işçi kazandırdık.” dedi.

Paylaşın:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.