Dolar 32,9449
Euro 35,7631
Altın 2.529,53
BİST 10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 32°C
Açık
İstanbul
32°C
Açık
Paz 32°C
Pts 30°C
Sal 29°C
Çar 29°C

TOKİ Mağdurları Sesi Duyulmuyor: Evler Tamamlanamadı, Hak Sahipleri Mağdur

TOKİ Mağdurları Sesi Duyulmuyor: Evler Tamamlanamadı, Hak Sahipleri Mağdur
13 Mayıs 2024 01:22 | Son Güncellenme: 13 Mayıs 2024 01:24
113

HABERMAX. Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde TOKİ tarafından yapılan konut projelerinde yaşanan mağduriyetler gündemdeki yerini koruyor. Evlerin tamamlanamaması ve ödeme koşullarının ağırlaşması gibi sebeplerle TOKİ hak sahipleri mağdur durumda.

TOKİ’nin yıllar önce başlattığı konut projelerinden birinde, evlerin hala tamamlanamamış olması ve ödeme koşullarının ağırlaşması nedeniyle hak sahipleri zor durumda. Projenin başlangıcından bu yana, birçok hak sahibi evlerini tamamlanması ve teslim alınması gereken tarihten çok uzun bir süre sonra dahi teslim alamamış durumda.

TOKİ mağdurlarından biri olan Ahmet Yılmaz, “Yıllar önce TOKİ’nin başlattığı bu projeye katıldık. Ancak, bugüne kadar evlerimiz hala tamamlanmadı. Ödeme koşulları da ağırlaştı. Bizler mağdur durumdayız ve sesimiz duyulmuyor.” diyerek yaşadıkları sıkıntıyı dile getirdi.

Diğer bir hak sahibi Ayşe Demir ise, “Bizler ev almak için TOKİ’nin bu projelerine katıldık. Ancak, beklenen süre çok uzun ve evlerimiz hala tamamlanmadı. Ödeme koşulları da bizi zor durumda bırakıyor. Yetkililerin bu konuya bir çözüm bulmasını bekliyoruz.” şeklinde konuştu.

TOKİ mağdurları, yaşadıkları sıkıntıların çözümü için yetkililerden acil adımlar atılmasını talep ediyor.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.