Dolar 32,3590
Euro 34,6751
Altın 2.393,98
BİST 10.165,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

Tokat’ta Otobüs Muavini Rehin Alınma Girişimi: Şüpheli Polis Operasyonuyla Yakalandı”

Tokat’ta Otobüs Muavini Rehin Alınma Girişimi: Şüpheli Polis Operasyonuyla Yakalandı”
15 Nisan 2024 22:19 | Son Güncellenme: 15 Nisan 2024 22:55
137

HABERMAX. Tokat’ın Atatürk Kavşağı’nda meydana gelen olayda, bir otobüs yolcusu, Kayseri’den binerek Topçam firmasına ait otobüsü seyahat halindeyken şoför ve diğer yolcuları rehin almak için soda şişesiyle hareket etti. Şoförün ikazı üzerine diğer yolcuların güvenli bir şekilde otobüsten indirilmesi sağlanırken, muavin rehin alındı.

İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Polisin hızlı müdahalesiyle otobüs durduruldu ve şüpheli Sercan C. etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı. Yolcuların güvenliği sağlandıktan sonra otobüs seferine devam edilirken, şüphelinin sorgusu devam ediyor.

Olayın detayları üzerinde titizlikle durulurken, yetkililer soruşturmanın derinleştirilmesi için çalışmalarını sürdürüyor. Yolcuların can güvenliği için alınan önlemler de gözden geçiriliyor.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.