Dolar 32,3866
Euro 34,7868
Altın 2.394,80
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 23°C

TOKAT’TA MİNİK KALPLERDEN BÜYÜK DESTEK

TOKAT’TA MİNİK KALPLERDEN BÜYÜK DESTEK
15 Aralık 2018 01:21
506

AHA.Minik öğrenciler, biriktirdikleri paraları Sosyal Market ve Aşevi’ne teslim ettiler.

Tokat Belediyesi Sosyal Markete gelen öğrenciler, Tokat Belediyesi tarafından Hanımeli Kültür ve Sanat Merkezlerinde açılan pasta kursuna katıldıktan sonra yaptıkları 300 pastayı satarak elde ettikleri geliri ve biriktirdikleri harçlıklarını Tokat Aşevi Ve Yardım Vakfı adına Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu’na teslim etti.

Miniklerin bu davranışı karşısında çok duygulanan ve minikleri hareketlerinden dolayı tebrik eden Başkan Eroğlu, şunları ifade etti: ” Çok değerli kıymetli evlatlarımız, bugün iyilik yapma anlamında evlatlarımızın bizi duygulandırdığı bir gün. Harçlıklarından kazandıkları paralarla belediyemizin sosyal marketine iyilik yapma anlamında, ihtiyaç sahibi insanlara yardım etme anlamında duyarlılık gösterdikleri bir gün. Ben onları sevgi ve saygıyla selamlıyorum, hepsinin gözlerinden öpüyorum. Çocuklarımızın bu yaşta böyle bir farkındalık oluşturarak iyilik yapmayı önemsemesi ve öğrenmesi çok güzel bir davranış. İhtiyaç sahibi insanlara bir yardım eli uzatmak bilincine sahip olmaları çok manidar bir davranış. Çocuklarımız Tokat Belediyesi’nin pastacılık kursuna giderek, orada vakit geçirerek paftalar yaparak, bu pastaları satıp elde edilen geliri de ihtiyaç sahibi insanlara bağışlamayı düşünmüşler. Geçtiğimiz hafta pastalar yaparak bunları satıp gelir elde etmişler. Elde ettikleri gelirleri de kendilerine ayırmadan, ihtiyaç sahibi insanlar için Tokat belediyesi sosyal marketine getirdiler. Ben gönülden tebrik ediyorum onları, böyle duyarlı bir davranış gösterdikleri için de en içten sevgilerimle kucaklıyorum. Onların bu davranışı birçok yaşıtlarına, tüm Tokat’a ve Dünya’ya örnek olacaktır. Ben de yine onlara dualar ederek Yüce Rabbim onları nazardan esirgemesini, onlara zihin açıklığı vermesini diliyorum. Güzel ülkemizde yarının büyükleri olmayı onlara nasip etsin. Bir tavsiyem şudur ki; Bu günleri unutmayın, büyüyüp bir yerlere geldiğinizde asla iyilik yapmayı ihmal etmeyin. Yardıma muhtaç olan insanlarımızı da her daim kucaklayın. Bu güzel davranışa vesile olan kıymetli öğretmenlerimize ve okulumuza da tebriklerimi sunuyorum.”Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu toplanmış olan bağış kutusunu minik Serhat’ın elinden aldı. Eroğlu; Bende bu duyarlı davranış sonucu toplanmış olan geliri alarak, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza verilmesi üzerine sosyal marketimize iletiyorum. Emanetiniz sahiplerini bulacaktır, diyerek bağış makbuzuna imzasını attı.

İlgim İlkokulu öğretmenlerinden İbrahim Akça ise; Bizler okul olarak, öğrenciler olarak sadece ders kapsamında değil de, sosyal hayata da dokunmak istiyoruz. Bu anlamda da öğrencilerimizin bu projede yer almasını istedik. Zaten fikir onlardan çıktı. Sosyal hayata duyarlı öğrenciler yetiştirmek için bu projeyi gerçekleştirdik ve devam edeceğiz, dedi.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.